Vreme čitanja: oko 2 min.

Mia ubila roditelje nakon svađe, zamerili joj jer je postala transrodna: Na sudu rekla da bi ih "opet ubila"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Učinila bih to ponovo. Mrzim ih", rekla je Bejli u jezivom priznanju policajcima nakon što je uhapšena nakon opsežne potrage

  • 5

Mia Bejli (28) uhapšena je u sredu ujutru u Sent Džoržu zbog sumnje da je ubila svoje roditelje jer su joj zamerali što je postala transrodna.

Ona je optužena za hladnokrvno ubistvo majke Gejl Bejli (69) i oca Džozefa Bejlija (70), kao i za pokušaj ubistva rođenog brata. Na sudu je rekla da je u porodičnu kuću došla sa namerom da ih ubije i da bi "ponovo to učinila".

"Učinila bih to ponovo. Mrzim ih", rekla je Bejli u jezivom priznanju policajcima nakon što je uhapšena nakon opsežne potrage.

Kada je bila u pritvoru, Bejli, koja je nedavno promenila zakonski pol i ime, navodno je priznala da je otišla u kuću svojih roditelja sa namerom da ih ubije, kao i svog brata.

"Mia otvoreno opisuje svoju mržnju prema bratu", dodaje se u dokumentima.

Bejli je navodno takođe pucala na svog brata kroz zaključana vrata, ali je on uspeo da pobegne  i pozove Hitnu pomoć iz komšijske kuće.

Bejli je takođe rekla vlastima da je imala "zategnute odnose" sa drugim rođacima, od kojih su neki rekli istražiteljima da je se "plaše", preneo je lokalni list.

Ona se trenutno suočava sa tri tačke optužnice za teško ubistvo; krivična dela prvog stepena, jedna tačka teška provala, krivična dela prvog stepena; i sedam tačaka za krivična dela vađenje vatrenog oružja.

Bejli je odmah identifikovan kao glavni osumnjičeni nakon što je izbila pucnjava u 19 časova blizu granice sa Arizonom.

Meštani su upozoreni da je paze, jer se smatrala naoružanom i opasnom.

Policija je takođe primetila da je često nosila perike i menjala svoj fizički izgled.

Policajci su primili dojavu i uočili osumnjičenu nedaleko od lica mesta u sredu oko 2 sata posle ponoći, ali je ona ignorisala njihova naređenja da stane.

Umesto toga, izvukla je pištolj iz pojasa i prislonila ga uz glavu dok je nastavila da se udaljava od policije u obližnju jarugu, navodi se u izjavi pod zakletvom.

Nekoliko sati kasnije, SVAT timovi su saterali Bejlija u ćošak u Sent Džordžu – oko 12 milja od mesta gde je došlo do pucnjave.

Komšije su rekli da je postojala napetost između Bejli i njenih roditelja zbog njenog transrodnog prelaska.

"Već je bilo nestabilnosti i loših vibracija u porodici", rekao je jedan komšija, Ričard Ziszkievič, prenosi NY Post.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve do sada znamo o nestanku Ane Knežević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 22. jun 2024 | 04:40

    Naravno da je bilo tenzije pa sta ocekivati od bolesne osobe koja zeli da bude nesto sto nije… roditelji su samo pokusavali da joj pomognu ali nazalost njoj nije bilo pomoci.

  • Зоран

    22. jun 2024 | 08:51

    Не личи ли вам ово време у коме живимо на време пред Апокалипсу које је описано у Јовановом Откровењу?

  • Zaza

    22. jun 2024 | 08:30

    Kako kazu ,te su osobe bile miroljubive,i nikad nebi ni mrava zgazili!!!!!Jedva cekam sta ce sada reci svi ti bolesni umovi sto setaju po toj paradi ponosa .Boze pomozi nam sto pre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA