Vreme čitanja: oko 1 min.

Bosanka (15) oteta i silovana u Gelzenkirhenu: Prišli joj maskirani muškarci, pa je na silu uvukli u kombi

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema njenom svedočenju, otmičari su bili obučeni u crno i na glavi su imali balaklave, a primetila je i da su govorili nemački sa arapskim akcentom

  • 4
Devojka, maltretiranje, silovanje, devojčica, maltretiranje, zlostavljanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Tinejdžerku (15) iz Gelzenkirhena dvojica maskiranih muškaraca su naterala da uđe u kombi, otela je i brutalno silovala. Devojčica, koja je poreklom iz BiH, je torturu prijavila policiji u Esenu u sredu uveče, piše Bild.

Ona je posle škole, oko podneva, stajala na autobuskoj stanici i čekala drugaricu, kada joj je prišao beli kombi iz kog su izašli maskirani muškarci koji su je uvukli u kombi i odvezli u nepoznatom pravcu.

U prijavi se navodi da su je odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji, gde su je i silovali.

Nakon nekog vremena, kombijem su je odvezli u Esen i izbacili na ulici. Prema njenom svedočenju, otmičari su bili obučeni u crno i na glavi su imali balaklave. Ono što je primetila jeste da su govorili nemački, sa arapskim akcentom. Takođe, ono čega se seća jeste da su brzo vozili i da su nekoliko puta mogli da izazovu sudar. To je potvrdio i portparol policije koji je rekao da su drugi vozači na ovoj trasi primetili beli kombi koji vozi van svih ograničenja. Navodno, registarska tablica kombija je "CUX - HH" ili "CUX - HK".

Žrtva je još uvek pod utiskom svega što se desilo zbog čega nije mogla da odgovori na sva pitanja inspektora tokom saslušanja. Takođe, policija traga za svim mogućim svedocima koji su bili na autobuskoj stanici Horst ili one koji su videli beli kombi u Esenu ili Gelzenkirhenu.

(Telegraf.rs)

Video: Jelica ima poruku za žene koje trpe nasilje: Suze žene koja je silovana sa 16 godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DENI

    21. jun 2024 | 00:04

    Ko ce drugi nego arapine zaostale iz kamenog doba. Tesko Evropi sa njima divljacima. Oni svet naseljavaju jer javno govore o islamizaciji planete. Sve to treba vratit otkud su dosli il na pusto ostrvo ih istrest.

  • Pp

    21. jun 2024 | 00:42

    I naravno, opet, ko bi drugi nego Arapi, muslimanski migranti...

  • Mina

    21. jun 2024 | 00:06

    I da ih uhvate nece ih osuditi da ne ispadnu islamofobi. Nonstop migranti siluju i nikom nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA