Vreme čitanja: oko 2 min.

Filipova porodica nađena spaljena u dvorištu, među njima i 2 dece: Tela neprepoznatljiva, ubio ih stanodavac

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osumnjičeni je navodno rekao policiji da se potukao sa roditeljima zbog pištolja uoči njihove smrti

  • 0
Rain Mancini Phillip Zilliot II Florida ubistvo Foto: Facebook

Spaljeni ljudski ostaci koji su pronađeni u vrtnom kaminu u dvorištu na Floridi, veruje se da pripaju mladoj četvoročlanoh porodici koju je ubio stanodavac.

Rej Mancini (26), Filip Ziliot II (25) i njihova deca Karma (6) i Filip III (5) nestali su 12. juna u okrugu Pasko na Floridi.

Rori Atvud (25) je od tada optužen za ubistvo prvog stepena nakon što su u njegovoj kući pronašli ostatke koji su ugljenisani do neprepoznatljivosti.

Porodica je poslednji put viđena 12. juna oko 12.30 sati, prenosi Daily mail.

Policija je 14. juna izvršila proveru porodice nakon što je žena rekla policajcima da je njen brat video tela tokom FaceTime razgovora sa Atvudom, izvestio je ABC Action News.

Atvud je navodno pozvao njenog brata za pomoć da spali ono što je tvrdio da je smeće. Međutim, nakon poziva muškarac je navodno video "tela odraslih i deve".

Kada je policija prvi put otišla u Atvudov dom na Floridi, dozvolio im je da pretraže imanje, ali nisu pronašli ništa sumnjivo.

Sledećeg dana policija je dobila poziv od muškarca koji je tvrdio da mu je Atvud priznao da je ubio cimere i njihovu decu.


Kada se policija drugi put vratila u njegovu kuću, psi su pronašli ljudske ostatke.

Pas je pronašao nešto što je "izgledalo kao mali skeletni ostaci" sa mekim tkivom u ložištu, navodi USA today. Takođe su navodno pronašli delove ljudskih kostiju i pršljenova.

Atvud je navodno rekao policiji da se potukao sa roditeljima zbog pištolja uoči njihove smrti. Navodno je rekao da je koristio "adrenalin" da odvuče njihova tela do ložišta.

Atvud je rekao policajcima da je iselio porodicu 1. juna kada nisu platili kiriju, a zatim su se neočekivano vratili 12. juna.

Atvud je iznajmio imanje porodici i tvrdio je da je otac ušao u njegovu spavaću sobu sa nožem i da su se njih dvoje potukli, pre nego što su svo troje odraslih ušli u sukob zbog noža i pištolja.

Tokom svađe rekao je da su roditelji upucani nekoliko puta.

Nije priznao krivicu i nalazi se u pritvoru bez mogućnosti kaucije.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je zgrada u kojoj je Mujaga sekirom ubio suprugu i dvoje dece, a onda se bacio sa nje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA