Vreme čitanja: oko 1 min.

Vasil stao na auto-putu da pomogne porodici u nevolji, ubio ga kamion: Telo pronašli stotinama metara dalje

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesrećni muškarac je prvo bačen na svoje vozilo, a onda su ga povukli točkovi kamiona i Vasila odvukli stotinama metara dalje

  • 6
Autoput, Autoban, Autobahn Foto: Shutterstock.com

Vasil Josif (41) iz Rumunije stradao je na auto-putu kada ga je zgazio kamion dok je pokušavao da pomogne porodici u nevolji kojoj se pokvario automobil.

Tragedija se dogodila juče na putu Mestre-Beluno. Vasil, koji je živeo u Italiji i radio za jednu kompaniju koja izvodi radove na putevima, želeo je juče da pomogne tročlanoj porodici kojoj se na putu pokvario automobil.

Oni su bili stali u krajnjoj desnoj traci i on je stao iza njih i upalio "sva četiri", a potom je izašao iz vozila da bi druge vozače upozorio da je došlo do kvara na vozilu. Međutim, u tom trenutku naleteo je šleper, kojim je upravljao strani državljanin i u punoj brzini je udario u Vasila.

Nesrećni muškarac je prvo bačen na svoje vozilo, a onda su ga povukli točkovi kamiona i Vasila odvukli stotinama metara dalje. Policija je po dolasku na lice mesta samo mogla da konstatuje smrt.

Tokom uviđaja saobraćaj se odvijao samo jednom trakom, a policija se još nije zvanično oglasila o detaljima tragedije.

Mediji pišu da je Vasil iza sebe ostavio suprugu Lauru i decu Andreu i Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Video: Jezivo nasilje u širem centru Čačka: Mladić stoji iznad devojke dok ona leži na trotoaru i plače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beki

    20. jun 2024 | 07:04

    Smrt ne može nikako da konstatuje policija, pa da je telo i raskomadano. Zvaničnu konstataciju smrti u ovakvim slučajevima može dati samo lekar hitne pomoći koja dodje na lice mesta.

  • Vizitor

    20. jun 2024 | 09:38

    Spasio je zivot toj porodici ako su bili u automobilu.A mogao je da spasi i svoj da je stao iza zastitne ograde.Izuzetno opasna situacija je stati u krajnjoj desnoj traci u mraku.Umorni vozači vide upaljena stop svjetla i pomisle da je njihova traka.Naročito griješe izmoreni vozači kamiona...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA