Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica (12) grupno silovana zbog vere? Horor u Francuskoj, pohapšena deca!

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvojica maloletnika osumnjičena su za silovanje i uvrede i pretnje, dok je treći maloletnik osumnjičen da je pomagao i svedočio silovanju

  • 2
Silovanje devojčica tuga Foto: Shutterstock

Grupno silovanje 12-godišnje devojčice šokiralo je Francusku, dok nekoliko medija pišu da je ona napadnuta jer je Jevrejka.

Navodno antisemitski napad dogodio se u gradu Kurbvoa u Pariskom regionu.

Prema pisanju Le Figara i BFM TV, žrtva je hodala parkom u subotu kada su je napala trojica dečaka.

Navodi se da su optuženi, i sami još uvek tinejdžeri i imaju 12 i 13 godina, naterali devojčicu u praznu šupu. Prema policijskim izveštajima, tamo je vređana kao "prljava Jevrejka", a zatim brutalno silovana.

Nakon napada, devojčica je sve rekla roditeljima, koji su pozvali policiju. Dva dana kasnije, policajci su uhapsili osumnjičene počinioce. U utorak su adolescenti privedeni istražnom sudiji. Oni se nalaze u pritvorskom centru za maloletnike.

Pored teškog silovanja, seksualnog napada, ucene i pretnji smrću, u toku su istrage i za telesne povrede i uvrede. U javnom tužilaštvu u Nanteru kažu da je izvršenje poslednja dva dela "još više otežava verska pripadnost žrtve".

Dvojica maloletnika osumnjičena su za silovanje i ostale optužbe, dok je treći maloletnik osumnjičen da je pomagao i svedočio silovanju.

Prema nepotvrđenim izveštajima, jedan od navodnih silovatelja bio je u vezi sa devojčicom i nije mogao da podnese činjenicu da je ona od njega sakrila svoje jevrejske korene.


(Telegraf.rs)

Video: Terali decu od 5 do 11 godina da prose u Srbiji, Nemačkoj i Francuskoj: Snimak njihovog hapšenja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    19. jun 2024 | 10:22

    Oponasali Hamas koji su to isto uradili sedmog oktobra u Izraelu. Sreca da je nisu ubili. Verovatno su mislili da se tako bore za slobodu Palestine. Ako nisu pravi Francuzi treba ih deportovati zajedno s njihovim roditeljima koji su ih tako lepo vaspitali.

  • Klara

    19. jun 2024 | 10:19

    Pitanje da li je bila u vezi sa jednim od pocinioca. Sve vise antisemitskih napada je na Zapadu. Migranti su veliki problem. Tome se mora stati na put inace ce evropska civilizacija propasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA