Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragični detalji ubistva devojčice u Nemačkoj: Mama i tata joj presudili, nisu hteli da bude 'mala sa zapada'?

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telo devojčice pronađeno je juče poslepodne nedaleko od NATO rampe kod Vormsa

  • 3
Nemačka, ubistvo devojčice, migrant, policija Foto: RALF ZWIEBLER / AFP / Profimedia

Devojčica (15), čije telo je pronađeno na obali Rajne, najverovatnije je ubijena jer njeni roditelji nisu hteli da postane 'mala sa zapada'.

Policija u Nemačkoj privela je oca (39) i majku (34) ubijene devojčice, oboje poreklom iz Avganistana, koji su glavni osumnjičeni za zločin.

Prema navodima Bilda, upravo je majka otkrila gde se nalazi telo ubijene tinejdžerke, koje je pronađeno u ponedeljak uveče kod NATO rampe u Vormsu. Naime, majka je u ponedeljak poslepodne sama došla u policiju i rekla da sumnja da je njen suprug u subotu ubio njihovu ćerku.

Policija je odmah pokrenula istragu i već oko 18 časova su pronašli beživotno telo na obali reke.

Čitavo područje je odmah blokirano, a u uklanjanju tela učestvovali su i vatrogasci, kako ne bi bili ugroženi potencijalni dokazi. Dok su forenzičari češljali teren, policija je privela oca i oduzela mu automobil, koji se takođe veštači.

Veruje se da je osumnjičeni svoju ćerku smestio u automobil i odvezao je oko 120 kilometara od mesta gde su živeli, gotovo sve do granice sa Francuskom i da joj je tu presudio i bacio telo.

Međutim, prilikom saslušavanja majke ustanovljeno je da su joj izjave nedosledne, zbog čega sada i nju sumnjiče za ubistvo.

"Oboje su u pritvoru", naveli su iz policije.

Izvor iz istrage kaže da motiv i dalje nije utvrđen, ali prvi rezultati istrage pokazuju da roditelji nisu bili zadovoljni što se devojčica ponašala "zapadnjački" i da su zbog toga odlučili da je ubiju.

(Telegraf.rs)

Video: "Deda mi je rekao da nema više mame i tate": U jednom danu ostao bez roditelja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    18. jun 2024 | 16:43

    Pa što su onda roditelji došli na zapad. Lep život i evro al da se nastavi po njihovom kamenom dobu. Monstrumi

  • XXXL

    18. jun 2024 | 17:01

    Mnogo tolerantna I miroljubiva religija. Radija da bude mrtva, nego da bude kao zapadnjačke devojke. Monsrumi, a ne religija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA