Sara pred sudom zbog bizarnog ubistva: Ostavila dečka u koferu da umre dok su igrali žmurke

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sara Bun (46) se na sudskom ročištu izjasnila da nije kriva

Amerikanka mora da odgovara pred sudom na Floridi za čudan slučaj ubistva. Optužba: svog dečka je stavila u kofer i ostavila ga tu da umre. Na saslušanju koje je održano u petak, suđenje je, četiri godine posle hapšenja, zakazano za oktobar.

Sara Bun (46) se na sudskom ročištu izjasnila da nije kriva. Tokom istrage, ona je svedočila da su se ona i njen dečko igrali žmurke u zajedničkom stanu, navodi ABC news.

Tada su došli na ideju da bi bilo smešno da se Horhe Tores (42) sakrije u kofer. Njih dvoje su pili. Sara je tada odlučila da ode na spavanje. Smatrala je, prema izveštaju o hapšenju, da bi Horhe mogao sam da se oslobodi iz kofera.

Kada se sledećeg jutra probudila, nije zatekla dečka kako leži pored nje. Tek tada se setila da je on u koferu, kako prenosi novinska agencija AP. Kada je otvorila patentni zatvarač kofera, on nije bio pri svesti.

Istražitelji su kasnije na njenom mobilnom telefonu pronašli snimke na kojima se vidi kofer sa Horheom unutra i čuje se kako muškarac vrišti da ne može da diše u koferu. Takođe psuje svoju partnerku.

S druge strane, čuje se i Sara kako kaže: "Da, to se dešava kada me daviš. Tako se osećam kada me prevariš."

Prema policijskim evidencijama, Horhe je četiri puta hapšen zbog navodnog napada na Saru.

Prema obdukciji, žrtva je imala ogrebotine na leđima i vratu, posekotinu na licu i modrice na ramenu, lobanji i čelu.

Slučaj se dogodio u februaru 2020. Sledeće ročipte je određeno za oktobar. Od hapšenja, Sara Bun je imala nekoliko advokata, što je odložilo suđenje.

(Telegraf.rs)

Video: Ulaz u kom je živela porodica Čičkušić: Stravičan zločin u Tuzli, snimci sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA