Markov apel se širi: Želi da upozna ženu koja ga je rodila pre 28 godina, saznao da ima i brata blizanca

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

U poslednjoj epizodi televizijskog programa posvećenoj nestalim osobama, Marko je poslao apel ženi koja ga je rodila u junu 1996. godine, a koju nikada nije upoznao

"Mama, samo želim da ti zahvalim", reči su Marka iz Torina, koji pokušava da pronađe ženu koja ga je rodila pre 28 godina, a koju nikada nije upoznao.

Rođen u Torinu 1996. godine, 28-godišnji Marko je oduvek znao da je usvojen. Međutim, dok je kao dete osećao bes prema onima koji su ga dali na usvajanje kada je još bio beba, to je tokom vremena preraslo u želju da upozna ženu koja ga je rodila.

Ova želja i potraga koje traju već neko vreme, do sada su bile bez uspeha, zbog čega je Marko odlučio da pomoć potraži i preko emisije "Chi l'ha Visto".

U poslednjoj epizodi televizijskog programa posvećenoj nestalim osobama, Marko je poslao apel ženi koja ga je rodila u junu 1996. godine u bolnici "Marija Vitorija" u Torinu.

"Oprostio sam joj i želeo bih da bude deo mog života", objasnio je Marko.

Tokom potrage za svojim poreklom Marko je uspeo da pronađe i brata blizanca za kojeg nije ni znao da postoji dok nije imao 16 godina.

Računajući na rođenje blizanaca, 28-godišnjak se sada nada da će mu neko dati neke temeljne tragove da pronađe i majku ili da se žena prepozna u ovoj priči i pojavi se sama.

"Uvek sam znao da sam usvojen, čak i kad sam bio dete. Ali sada sam stariji, želeo bih da pronađem svoju majku. Nemam ništa protiv nje, baš suprotno, želeo bih da joj zahvalim što je mog brata i mene donela na svet", poručio je mladić.

Marko je rekao da su on i njegov brat odrasli u različitim porodicama, ali da su se sada pronašli i druže se.

Marko je otkrio da ga je majka ostavila u sirotištu u Torinu pre nego što je usvojen.

"Znamo da je naša majka bila u 20. godinama, uradila je šta je mogla, uvek ću joj biti zahvalan što nam je dala život. Sada samo želim da bude deo mog života", rekao je Marko.

Na kraju apela poručio je da ženi koja ga je rodila želi da kaže da je voli.

(Telegraf.rs)

Video: Evo u kakvim su uslovma živela deca koju je Centar za socijalni rad u Novom Sadu oduzeo majci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    30. maj 2024 | 21:28

    Bravo Marko! Ona je uradila ono što je morala a ti i brat ste živi i zdravi. Zato i treba biti takav. Šta da je posegla za nekim drugim potezom? Danas je to često. Ona je bar htela da sačuva decu. Želim ti da pronađeš i upoznaš majku.

  • 🥹

    31. maj 2024 | 06:39

    Duša ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA