Vreme čitanja: oko 2 min.

Krv ubijene devojčice (2) pronađena na pantalonama njenog rođaka (15): Dečak priznao zločin?

I. N.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako je rumunski tinejdžer prvo negirao da je odgovoran za smrt svoje dvogodišnje rođake, danas je navodno priznao zločin

  • 1
Raisa, Dolj, Rumunija Foto: IPJ Dolj

Krv ubijene dvogodišnje devojčice iz Dolža, čije telo je pronađeno 28. maja nedaleko od njene kuće, pronađena je na pantalonama njenog rođaka (15), koji je i glavni osumnjičeni za ubistvo devojčice.

Rumunski tinejdžer prvo negirao da je odgovoran za smrt svoje dvogodišnje rođake Raise Marije, navodno je danas priznao da je ubio devojčicu. Njemu je određen pritvor do 24 časa.

Dečak je juče proveo više sati na ispitivanju, a inspektori su činili sve da ga nateraju da progovori, ali je on negirao da je hladnokrvno ubio svoju malu rođaku.

Međutim, forenzičari su prikupili više dokaza, koji su poslati na analizu u Bukurešt, a koji su izgleda dovoljni da tinejdžer bude optužen za težak zločin.

Prema navodima rumunskih medija, na dečakovim panatalonama pronađena je krv koja pripada dvogodišnjoj devojčici. U trenutku kada je suočen sa ovim dokazima, tinejžer je priznao da je počinio ubistvo, piše Antena, pozivajući se na izvore.

Baka ubijene Raise je policiji rekla da je devojčica, kobnog dana kada je nestala, bila kod nje.

"Dete se igralo ovde u mom dvorištu, ispred kuće gde živim. Svi smo bili od kuće, osim unukice koju sam poslala do radnje da kupi nešto za decu. Ja sam okopavala nešto u bašti. Jedna od unuka je otišla, a ja sam ostala sa njih sedam. Tada je došla moja ćerka i deo njih povela kod sebe na roštilj. Na ovu malu je pazila snajka. U jednom trenutku sam je pitala gde je mala, rekla je da je tu i da se igra", ispričala je baka.

Prema navodima rođaka, u vreme nestanka, devojčicu je "čuvao" maloletni rođak, koji je sada glavni osumnjičeni za ubistvo, a sa njima je bio još jedan dečak, star oko 6 godina.


Kada je primećeno da je devojčica nestala, odmah se krenulo u potragu za njom. Nažalost, ona je sutra pronađena mrtva.

Prema rezultatima obdukcije, devojčica je mučena pre smrti. Ona je ugušena, a zatim je njeno telo bačeno u jarugu iza kuće.

(Telegraf.rs)

Video: Sudar na uglu Vojvode Stepe i Kralj Vladimira

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA