Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivi detalji o smrti devojčice (2) za čije je ubistvo osumnjičen rođak: Ubio je u dedinoj kući, pa je odneo?

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčicini roditelji su nedavno stigli iz Španije gde su radili i rekli su da ne mogu da veruju da je "njihov rođak bio spsoban da izvrši ovakvo delo"

  • 2
Raisa, Dolj, Rumunija, hapšenje Foto-kolaž: observatornews.ro, IPJ Dolj

Nakon informacije da je uhapšen 15-godišnji rođak glavni osumnjičeni za ubistvo devojčice (2) u Dolžu, oglasili su se roditelji Raise Marije koji kažu da "ne mogu da veruju da je to on uradio".

Devojčicini roditelji su nedavno stigli iz Španije gde su radili i rekli su da ne mogu da veruju da je "njihov rođak bio spsoban da izvrši ovakvo delo i da im je sve saopšteno preko telefona".

Takođe, nedavno su se oglasili sudski lekari koji su utvrdili da je devojčica umrla nasilnom smrću zbog čega su tužioci odmah promenili klasifikaciju zločina. Sada je u pitanju ubistvo, a ne ubistvo iz nehata.

Do sada je saslušano 20 osoba, a kako istražitelji kažu, ispitivanje glavnog osumnjičenog ide jako teško jer mladić ne daje konrektne odgovore.

Prema preliminarnim informacijama, istražitelji sumnjaju da je devojčica ubijena u kući svog dede, a da je njeno telo prebačeno na lokaciju gde je juče otkiveno prekriveno gustim rastinjem.

Podsetimo, mala Raisa Marija nestala je 27. maja u ranim popodnevnim satima, dok se igrala sa drugom decom u dvorištu. Roditelji su prvo pomislili da je otišla do dekine kuće, koja je udaljena svega nekoliko metara. Međutim, ubrzo su shvatili da dete do dede nikad nije stiglo.

Tokom čitave noći na terenu je bilo više od 150 policajaca, volontera, građana, a u potragu su bili uključeni helikopter, dronovi i psi tragači. Nažalost, telo devojčice je pronađeno, a veruje se da je malena ubijena.

(Telegraf.rs)

Video: Hronologija krvavog pira koji danima potresa ceo region

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hurem 🐠

    29. maj 2024 | 20:35

    Kakav rodak da cuva tako malo djete i on jos u punertetu i nije svoj Nevjerujem nikomeKad su mi djeca u pitanju 😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA