Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveno kako se Kejt Midlton oseća sada: Još uvek prima terapiju

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bilo je to, naravno, veoma izazovno i zabrinjavajuće vreme. Svi su se okupili oko nje – Vilijam, njeni roditelji, i njena sestra i brat", navodi se u objavi Vaniti Faira

  • 0
Kate Middleton, Kejt Midlton Foto: Ferrari / Profimedia

Princeza Kejt, koja je u martu otkrila da boluje od karcinoma, sada "mnogo bolje toleriše lek" koji dobija tokom procedure preventivne hemoterapije, prenosi Vaniti Fair.

"Bilo je veliko olakšanje što toleriše lekove i što joj je zapravo mnogo bolje", navodi se.

"Bilo je to, naravno, veoma izazovno i zabrinjavajuće vreme. Svi su se okupili oko nje – Vilijam, njeni roditelji, i njena sestra i brat", navode izvori.

Nakon navodnih saznanja da je princeza od Velsa bila "napolju" sa porodicom poslednjih dana dok nastavlja tretman preventivne hemoterapije, pojavile su se i spekulacije kada će se Kejt vratiti zvaničnim obavezama.

Iako postoji naznaka koje ukazuju na to da bi se Kejt mogla vratiti već na jesen, Palata i kraljevski insajderi su želeli da naglase da zvanični datum povratka nije još isplaniran.

(Telegraf.rs)

Video: Anketa: Šta narod Tuzle misli o stravičnom zločinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA