Agenti FBI u Španiji tragaju za telom Ane Knežević: Muž David optužen za njen nestanak

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Njenog muža Davida, koji je poreklom iz Srbije, policija je uhapsila u Majamiju nakon što je iz Beograda doputovao na Floridu

Sedam specijalnih agenata FBI stiglo je u Španiju kako bi policiji pomogli u potrazi za telom Ane Knežević, koja je nestala pre tri meseca.

Agenti FBI biće pod nadzorom nacionalne policije.

Oni su zahtevali da koriste sopstvenu opremu za lociranje.

Njenog muža Davida, koji je poreklom iz Srbije, policija je uhapsila u Majamiju nakon što je iz Beograda doputovao na Floridu.

On je optužen za otmicu svoje otuđene supruge Ane Knežević, koja je nestala 2. februara u Španiji.

Podsetimo, Ana je poslednji put viđena početkom februara ispred svog stana u zgradi u Madridu, a nakon toga joj se gubi svaki trag. Kamere su snimile muškarca sa kacigom kako sprejem prska kamere postavljene na ulazu zgrade i kod lifta.

U sudskim dokumentima se navodi da se sumnja da je taj muškarac zapravo David, te da je osumnjičeni nakon sat vremena napustio zgradu sa koferom u ruci.

Kneževićev advokat je rekao da je njegov klijent nevin i da je bio u svojoj rodnoj Srbiji na dan nestanka njegove 40-godišnje supruge. Međutim, istragom je navodno ustanovljeno da je Kneževič četiri dana ranije iznajmio "pežo" u Beogradu. Navodno je taj "pežo" snimljen potom u Madridu, u blizini zgrade gde je Ana živela.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA