Majka izgubila dva sina, bivšeg muža i svekra, a sad je i ćerka Danijela nestala: "Porodica nam je prokleta"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

"Nezamislivo, tragedija je ponovo pogodila našu porodicu. Danijela je bila slatka, kreativna i puna ljubavi. Bila je divna ćerka i živo svetlo u mom životu", objavila je ožalošćena majka na Fejsbuku

Sju Kvekenbuš (63), majka iz Nju Džerzija koja je potresena preranom smrću svoja dva sina, sada je uplašena za dobrobit svog trećeg deteta i jedine ćerke, koja je nestala "pod sumnjivim okolnostima".

Danijela Lopez (37) iz Burlingtona u Nju Džerziju, nije viđena od 13. aprila kada je primećena u lokalnoj prodavnici. Devojka je svojoj porodici neposredno pre nestanka rekla da planira da ide na kampovanje. Postoji opravdan razlog za zabrinutost nakon što je njen "hjundai" pronađen napušten na Lost Lane Road-u u Pen Stejt Forest-u, velikom državnom parku od 3.366 hektara.

Njena majka, koja trenutno živi u Pensilvaniji, veruje da se njena ćerka možda neće vratiti i čak je pisala o njoj u prošlom vremenu.

"Nezamislivo, tragedija je ponovo pogodila našu porodicu. Danijela je bila slatka, kreativna i puna ljubavi. Bila je divna ćerka i živo svetlo u mom životu", objavila je ožalošćena majka na Fejsbuku.

Majka je istakla da joj je policija rekla da je Danijelin nestanak "sumnjiv". Državna policija Nju Džersija nije dala nikakve dodatne informacije u vezi sa istragom osim da je navela kako "traže pomoć" od javnosti.

Sue Quackenbush, Michael, Eric i Danielle Foto: Facebook/Sue Quackenbush

"Razlog zbog kojeg sam nestanak svoje ćerke vezala za prošlo vreme u svojoj izjavi je taj što policija ima razloga da veruje da je nešto pošlo po zlu", rekao je Sju za Foxnews.

Lopez je rekla svojoj porodici da je planirala da kampuje u Vorton državnoj šumi, koja se prostire na više od 124.000 hektara u tri okruga - ali od tada od nje nije bilo ni traga.

"Otišla sam do mesta gde je pronađen njen auto, bila sam u kampu, tražim je već oko šest nedelja" objasnila je majka.

Ona primećuje kako na poslednjem snimku njene ćerke, koji je zabeležen na nadzornoj kameri dok je napuštala prodavnicu Vava, izgleda da nije u opasnosti.

"Ona se smeje izlazeći iz prodavnice. Izgleda normalno, ima svoju tašnu. Baš onako kako treba", dodala je majka.

Tokom poslednjih godina porodica je pretrpela jednu tragediju za drugom a pretpostavka da bi mogla da se suoči sa trećim gubitkom je nezamisliva.

Sue Quackenbush, Michael, Eric i Danielle Foto: Facebook/Sue Quackenbush

"Bog radi na tome i ja sam blagoslovena što sam im bila majka sve ovo vreme. Neke majke nisu ovoliko dugo tu za svoju decu, a ima majki koje štete svojoj deci. Tako da ću reći da sam bila blagoslovena", objasnila je.

Za devet meseci dve tragedije

Majka je prvo izgubila sina Erika koji je izvršio samoubistvo nakon što se "bacio ispred voza" u Pensilvaniji na Božić 2015. godine.

Erikov brat, Majkl Lopez, koji je bio marinac, poginuo je deset meseci kasnije u saobraćajnoj nesreći na Floridi. Momak je do tog trenutka bio u Avganistanu i samo što se vratio u Ameriku.

Posle pet godina još dve smrti

Bivši muž Sju imao je srčani udar i umro je u junu 2020. godine tokom pandemije koronavirusa, dok je njegov otac Fred Lopez stariji takođe preminuo u maju te godine od istog virusa.

"To je prilično teška stvarnost, Danijela je imala veoma težak život i nikada se nije oporavila od svih smrti i tragedija u našoj porodici. Svaki član moje porodice doživeo je tragediju. Mislim da je moja porodica možda prokleta", rekao je Fred Lopez (58).

(Telegraf.rs)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA