Stravični prizori iz stana gde je otac držao dvoje dece kao taoce: Svuda čaure, terasu izrešetao kalašnjikovim

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Otac je satima držao dvoje dece kao taoce

Albanska policija uhapsila je Aleksa M. (40), koji je tokom čitave noći svoje dvoje maloletne dece držao kao taoce u jednom stanu u Draču u kojem je ispalio najmanje deset hitaca iz kalašnjikova.

Komšije su pucnjavu čule oko 2.20 časova i odmah su pozvali policiju, koja je dojurila na lice mesta. Ustanovljeno je da se pucnjava iz automatskog oružja odigrava u iznajmljenom stanu, koji je Aleks zakupio pre nedelju dana.

Policija je odmah otpočele pregvore sa ocem, ali je on odbijao da spusti oružje i preda decu. Iz stana je ispalio više hitaca u pravcu policije. U ranim jutarnjim časovima policija je uspela da postigne dogovor, mada u ovom trenutku nije poznato šta je bio motiv za napad.

Nakon što su stigli do vrata stana, muškarac je polunag izašao napolje i odmah je uhapšen. Deca su pronađena u stanu nepovređena.

Policija je po ulasku u prostorije pronašla oružje koje je bilo bačeno preko dečje odeće i najmanje 18 čaura. Na snimcima se vidi da je muškarac pucao u staklo od terase, te da je više hitaca završilo u zidovima balkona.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA