Kontroverzna republikanka i teoretičarka zavere šokira izjavama: "Planiraju da Tramp bude ubijen u zatvoru"

Ona je dala intervju desničarskom portalu "infowars" i kontroverznom voditelju Aleksu Džonsu u kome je neosnovano tvrdi da liberali imaju cilj da Tramp umre iza rešetaka.

Komentari

  • Boban

    27. april 2024 | 07:03

    Žena je 100% upravu. Inače ti teoretičari zavere su jedini preostali koji kažu ono što vide i misle a ne ponavljaju samo kao papagaji što vide na tv.

    • 28. april 2024 | 01:10

      Japunče

      @Boban

      Ja nju pratim odavno. Srce.mi je bilo puno kad su je provocirali neki novinari i rekla tom sa BBC da kaže onom Cameron-u da može da je poljubi u d..😂🤣 Žena je 120% u pravu za mnogo toga i zanimljiva kao osoba.Oni demonkrati a I mnogi Republikanci izdajice koji su preletačevići poput predsednika skupštine je napadaju I vredjajući zovu Moscow Marge ima I botova I to takvih ispranih mozgova da je to za nevericu, jer je normalna I ne mrzi Rusiju već hoće normalne odnose sa Rusijom, ona se bori za njenu porodicu I druge porodice I buduće generacije da žive u boljem svetu , nju dosta Rusa gotivi zato je I mrze.Gotivna je mnogo, raritet da kod njih možeš da čuješ nekog poput nje.Ona je nešto poput američke Zaharove , lavica I ne popušta ni pedalj za ono sto kaze I u sta veruje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA