≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokantan snimak ubistva osumnjičenog pedofila: Potegao pištolj na policajce, oni ga brutalno izrešetali

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada su policajci otvorili vrata, osumnjičeni je izvukao pištolj, a jedan policajac pokušao je da mu oduzme oružje, kako pokazuje video snimak. Pištolj je opalio tokom borbe i pogodio jednog od policajaca u nogu, a onda je usledilo rešetanje

  • 1
Policija Sijetla Foto: Shutterstock

Policija Sijetla objavila je snimak sa kamera postavljenih na telima policajaca koji su učestvovali u pucnjavi koja se dogodila tokom tajne operacije za hapšenje 67-godišnjeg muškarca koji je dogovorio susret sa dve maloletne devojčice u hotelu, javlja UPI.

Osumnjičeni, 67-godišnji muškarac, stigao je u hotel "DoubleTree Suites" u Tukvili oko 15.15 časova u sredu verujući da će se sresti sa dve devojčice, starosti 7 i 11 godina, saopštila je policija.

Policija je podelila uznemirujući snimak koji pokazuje muškarca kako ulazi u hotel noseći jaknu i torbu. Kada je osumnjičeni pokućao na vrata, suočio se sa policajcima Sijetla koji su čekali da ga uhapse.

Kada su policajci otvorili vrata, osumnjičeni je izvukao pištolj, a jedan policajac pokušao je da mu oduzme oružje, kako pokazuje video snimak.

Pištolj je opalio tokom borbe i pogodio jednog od policajaca u nogu, pre nego što je drugi policajac dvaput pucao u osumnjičenog, onesposobivši ga.

Trojica policajaca ispalila su više od deset hitaca u čoveka dok je ležao na zemlji. Kasnije je proglašen mrtvim na licu mesta.

Drugi gost hotela rekao je da se zaključao u kuhinji hotela kada je čuo pucnjavu.

"Čuo sam jaku detonaciju, pretpostavio sam da je to možda bilo neko održavanje. Sekunde kasnije, još jedna detonacija, a zatim brza serija pucnjave", rekao je Erik Vermajster.

"Okrenuo sam se i video nekoga kako puca naniže u pod, i tada sam potrčao ka kuhinji u hodnik i zaključao se u jednoj od kancelarija."

Nisu prijavljene dodatne povrede.

Internet zločini protiv dece povećali su se za 67% od 2022. do 2023. godine, prema šefu policije Sijetla, Adrianu Dijazu.

"Za naše policajce, ove situacije su opasne, nepredvidive i mogu brzo eskalirati", rekao je on.

Policajci u tajnoj operaciji bili su zaduženi za jedinicu za internet zločine protiv dece u saveznoj državi Vašington.

PAŽNJA! SNIMAK JE UZNEMIRUJUĆ!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇧🇪🔊👍

    22. april 2024 | 19:59

    To je policija na visini zadatka,ne čeka da ih pedofil povredi nego ubija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA