Vreme čitanja: oko 1 min.

Prolećni raspust u Americi: Raskalašne žurke, masovne tuče i gomila đubreta u okeanu, snimci sve govore

O. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ranije ove godine u Majamiju su bili prinuđeni da uvedu policijski čas i druge drakonske mere kako bi se očuvao javni red i mir

  • 0
Plaža, žurka Foto: Pixabay

Prolećni raspust je jedan od omiljenih đacima i studentima iz celog sveta, ali u Americi on označava početak sezone raskalašnih zabava tokom kojih organi reda imaju pune ruke posla da obuzdaju horde mladih željnih zabave.

Kako prolećni raspust u Sjedinjenim Državama nije "zakucan", tj. nema jedinstveni raspored za sve fakultete i škole, on se održava od kraja februara do polovine aprila. Poslednji snimci stigli iz Savane, grada u Džordžiji na jugu Amerike, pokazuju gromilu mladih kako se opijaju i učestvuju u masovnim tučama, dok za njima na obalama okeana ostaje gomila đubreta.

Mesto dešavanja je Tajbi ajlend, popularno odmaralište na obali Atlantskog okeana u Džordžiji, preneo je Dailymail. Video snimak prikazuje tuču nekoliko devojaka i gomilu đubreta na obali. Tokom tuče nekim devojkama je spao gornji deo kupaćeg kostima. Uprkos tome one su nastavile da se tuku, dok su neke pokušavale da sakriju svoju golotinju.

Tokom skoro dva i po minuta dugog video snimka, muškarci i žene aplaudiraju i viču oduševljeno dok žene na šetalištu razmenjuju udarce. Na popularnoj zabavi "Orange Crush" bilo je oko 6.000 učesnika.

Uprkos tome lokalno stanovništvo tvrdi da je sve proteklo "prilično dobro". Video na društvenoj mreži iks, bivšem Tviteru pogledan je skoro 100.000 puta. Prošle godine na plaži dugoj oko šest kilometara okupilo se oko 100.000 mladih i poučeni tim iskustvom lokalni zvaničnici su ove godine ograničili izdavanje prostora na plaži tokom prolećnog raspusta.

Ranije ove godine u Majamiju su bili prinuđeni da uvedu policijski čas i druge drakonske mere kako bi se očuvao javni red i mir. Prošle godine su grad na Floridi tokom proležnog raspusta potresle masovne pucnjave pa je ove bilo pojačano prisustvo policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA