Majka podvodila ćerku (14), namestila joj turistu: Stariji muškarac pipao devojčicu, žena gledala i ćutala

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Istražitelji su brzo ušli u trag Venecuelanki i uhapsili je u njenom stanu u okrugu Bogote. Uhapšen je i britanski turista

Na ulicama Bogote dogodile su se krajnje uznemirujuće scene kada je nadzorna kamera snimila kako odrasli muškarac šeta sa 14-godišnjom devojčicom u pratnji njene majke.

Devojčica je na sebi imala školsku uniformu i ranac na leđima, a koračala je zajedno držeći se za ruke sa starijim muškarcem, turistom iz Velike Britanije.

Navodno je majka podvodila ćerku.

Na drugom video-snimku prikazan je muškarac kako sedi pored devojčice u restoranu i dodiruje je dok preko puta njih sedi njena majka koja gleda u telefon i ne reaguje na njihov intimni čin.

Ovu scenu je primetio očevidac koji je alarmirao policiju. On je tokom nekoliko dana viđao iste ili slične scene. Nekada se sve dešavalo u restoranu, dok su takođe viđeni i kako šetaju po tržnom centru.

Istražitelji su brzo ušli u trag Venecuelanki i uhapsili je u njenom stanu u okrugu Bogote. Uhapšen je i britanski turista.

Devojčica je odvedena u dom na staranje od strane države.

Nije još uvek poznato da li je ovo prvi kontakt devojčice sa muškarcima koje joj je majka nametnula.

Kolumbija je inače poznata po ovakvim događajima, a početkom aprila 2024. godine jedan Amerikanac je uhvaćen u hotelskoj sobi sa dve devojčice.

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • luka

    21. april 2024 | 17:03

    Pa da Zapad i njihove bolestine!

  • miki

    21. april 2024 | 16:40

    Sta znaci kod nas kad kazu dobro se udala?

  • Novak

    21. april 2024 | 20:07

    Na žalost koliko takvih slučajeva ima kod nas. Ne samo da se podvode deca od 14-16god a i njihove majke se prodaju za 10evra. U tom seksu te prodaje se svašta dešava. Da bude i veće brutalnosti koliko dečaka upada u kandže žena sa materijalnom situacijom. Zato glad čini čuda a parajlije gospodari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA