Čula sam krike majke i videla bebu koja je poplavela: Menadžerka restorana spasila život detetu na parkingu

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Odmah je reagovala i bacila svoj slušni aparat kako bi pomogla Nataši Long i spasila život 11-mesečnog Majlsa

Menadžerka restorana "Taco Bell", Beki Arbau,  iz Pensilvanije postala je heroina kada je uspela da spase život bebi koja je poplavela nakon što je prestala da diše. Ona je čula krike očajne majke na prilazu šalteru čija beba je imala problema s disanjem.

Odmah je reagovala i bacila svoj slušni aparat kako bi pomogla Nataši Long i spasila život 11-mesečnog Majlsa.

Nakon što je podigla recept u lokalnoj apoteci, Long je odlučila da svrati do Taco Bella pre nego što je čula da joj se beba guši.

"Istrčala sam iz kola, okrenula se i otvorila vrata auta. Izvukla sam ga i on je potpuno poplaveo i izgledao je beživotno", rekla je majka.

"Nisam znala šta da radim", dodala je.

Beki je u tom trenutku napustila sve i požurila joj u pomoć čim je čula očajne krike. Na video snimku vidi se trenutak kada je menadžerka Taco Bella uzela bebu Majlsa iz ruku njegove majke i počela da mu pruža reanimaciju.

"Bacila sam slušalicu. Otrčala sam napolje. Uzela sam bebu i počela da mu pritiskam grudni koš , a onda je konačno počeo da diše", rekla je ona.

"Kada su moja deca bila mala, moja kćerka je imala sličan incident, pa sam znala šta je ona prolazila. Znala sam da ako je držim smirenom i ako ja ostanem smirena, nije mi ni na kraj pameti bilo da beba neće ponovo disati."

Nataša je zahvalila Beki što je spasila život njenom sinu.

"Ne možemo biti zahvalniji Beki. Ona je spasila život mom sinu. Bila je tu baš kad mi je bilo potrebno. Možda je bilo pogrešno vreme, ali pravo mesto", navela je majka Majlsa.

Ipak, Beki ne vidi sebe kao heroja već samo kao majku koja je videla drugu majku kojoj je bila potrebna pomoć.

"Ja sam samo mama koja pomaže drugoj mami. Nisam uradila ništa drugačije od onoga što bi trebalo da radi svako drugi", insistira ona.

"Znala sam kako je to i čula sam to i odmah sam to osetila i morala sam da odem i pomognem joj jer znam, to je bolno. Tako si bespomoćna kao mama kada se to dogodi."

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA