Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Melanija Tramp: Bivša prva dama SAD dala izjavu koja će oduševiti ogromnu većinu Amerikanaca

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kada je uspešna, Amerika procveta u veličanstveno mesto gde svako može da praktikuje svoja uverenja, deli nove ideje i izražava individualizam", poručila je supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa

  • 2
Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp izjavila je danas da Sjedinjene Američke Države treba da se ujedine, dodavši da jednakost mora da bude "svakodnevno iskustvo Amerikanaca".

"Moramo da se ujedinimo u našim naporima da uspostavimo društvo u kojem je jednakost svakodnevno iskustvo svakog Amerikanca", rekla je Melanija Tramp za Fox News.

Dodala je da Amerikanci zajedno moraju da "hrane i čuvaju seme slobode".

"Kada je uspešna, Amerika procveta u veličanstveno mesto gde svako može da praktikuje svoja uverenja, deli nove ideje i izražava individualizam", poručila je supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Melanija Tramp će tokom vikenda predvoditi događaj u Mar-a-Lagu, čiji će domaćin biti "Log Cabin Republicans" - najveća republikanska organizacija u SAD koja se bavi pravima konzervativnih pripadnika LGBT zajednice.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA