Muškarac spaljen u dvorištu kuće, komšije čule krike: "Porodica je povučena, skoro nikada ne izlaze"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Komšije u tihoj slepoj ulici u Bradfordu su prijavile da su čule vriske pre nego što su ugledale dim kako kulja iza kuće

Dve osobe su uhapšene nakon što je policija pronašla spaljeno telo muškarca u zadnjem vrtu kuće jedne "veoma povučene" porodice, kako su ih opisale prve komšije u Bredfordu.

Komšije u tihoj slepoj ulici u Bredfordu su prijavile da su čule vriske pre nego što su ugledale dim kako kulja iza kuće. Kako se navodi, žrtva je 80-godišnji muškarac koji je u kući živeo sa mlađom ženom i njenim sinom.

Mnogi u komšiluku su bili ubeđeni da je čovek preminuo jer ga nisu videli od pandemije koronavirusa.

"Iz bašte je dolazio dim, ali nismo mogli da uđemo jer je kapija bila zatvorena. Pokušali smo nasilno da otvorimo kapiju i mogli smo da vidimo krv i da je tamo oštećeno telo. Nisam mogao da verujem, bilo je kao nešto iz horor filma", rekao je komšija Muhamed.

"Porodica bukvalno nikada ne izlazi, oni su veoma povučeni. Ovo se dogodilo potpuno iz vedra neba i svi su jako šokirani time", rekao je drugi komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Policija je danas saopštila da je identifikovala telo odraslog muškarca, ali da još uvek pokušava da zvanično identifikuje čoveka i uđe u trag njegovom najbližem rođaku.

"Prema informacijama poznatim u ovom trenutku, ovo tretiramo kao istragu ubistva. Moj tim radi na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do smrti čoveka. Imamo dve osobe u pritvoru i ne tražimo nikog drugog u vezi sa ovim incidentom. Ovo se dogodilo u obično mirnoj stambenoj ulici. Razumem da je ovaj incident izazvao zabrinutost u široj zajednici i da postoji mnogo spekulacija o tome šta se dogodilo i ko su uključeni", rekao je glavni inspektor Met Holdsvort.

Vatrogasne ekipe, policija i Hitna pomoć poslate su na lice mesta, a susedi su rekli da nikada ranije nisu videli tako veliko prisustvo hitnih jedinica.

Vatrogasna i spasilačka služba Zapadnog Jorkšira saopštila je da su ekipe ugasile požar unutar imanja.

"Ovo je bio veoma šokantan incident za jednu veoma tihu i mirnu zajednicu", rekao je lokalni odbornik laburista Sajmon Kaningem.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA