Jeziv snimak dronova kamikaza izbliza: Lansiran drugi talas iz Irana?

 
K. P.
K. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Na snimku se jasno vidi letelica

Drugi talas dronova lansiran je iz Irana ka izraelskoj teritoriji, preneo je Tajms of Izrael pozivajući se na iranske medije.

Desetine bespilotnih letelica lansirano je prethodno u prvom talasu sa iranske teritorije prema Izraelu, preneli su izraelski mediji.

''Middle East Eye'' navodi da će dronovima koji su lansirani u prvom talasu biti potrebni sati da stignu do Izraela i da postoji mogućnost da će ih presresti izraelski vojni avioni, kao i drugi sistemi protivvazdušne odbrane Izraela.

Second wave of Shahed-136s have been launched from several provinces of Iran toward Israel! pic.twitter.com/3vV1vpim3K

— Iran Observer (@IranObserver0) April 13, 2024

Podsećamo, Iran je lansirao desetine dronova kamikaza ka Izraelu, javlja Nešenel Independent.

Iranski državni mediji ranije su potvrdili da su iranski komandosi zauzeli brod koji je povezan sa Izraelom kod Ormuskog moreuza.

Sa druge strane, izraelska vojska upozorava da će Teheran snositi posledice ako nasilje u regionu eskalira. Kompanija MSC navela da je na brodu 25 članova posade.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nessa

    13. april 2024 | 23:20

    bice naj manje tri talasa dronova ako ne i pet..kad budu prisli granicama izraela..poslace rakete koje lete brze i koje ce sustici dronove..sad neka vide sta ce..ubili su minimum 15000 dece u gazi..okruzeni su sa 250 miliona muslimana..i misle da su jaki...samo misle

  • max

    13. april 2024 | 22:51

    Boze urazumi ovaj ludi svet

  • Brk

    14. april 2024 | 02:46

    Ničijoj se nesreći ne treba radovati.Mnogo je bolje da se ljudi dozovu pameti i da dobrota i ljubav zavladaju svetom a prokletnici koji žele rat i tude neja se pobiju ako misle da će rako nešto rešiti a ne da guraju nevine ljude u rat i smrt.Ovom ludilu se mora stati na put jer su kola krenula nizbrdo bez kocnice i volje da se zaustave.Ima svega dovoljno na ovoj planeti za sve samo je lose raspoređno tako da oni sto imaju mnogo treba im vise a oni sto nemaju ne mogu da dođu ni do minimuma.U pamet se ljudi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA