Nikolas ubio svoju ženu, isekao joj telo na 200 delova i čuvao u stanu: Prijatelj mu pomogao da ih se otarasi

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Metson je svoju suprugu ubo nožem najmanje četiri puta pre nego što je raskomadao njeno telo

Nikolas Metson priznao je da je ubio svoju ženu Holi Bramlej (26) u martu 2023. godine zbog čega je osuđen na doživotni zatvor u Velikoj Britaniji. "Zlo čudovište", kako su ga prozvali tamošnji mediji, nakon ubistva žene, platio je prijatelju 50 funti da mu pomogne da se otarasi njenih delova tela i da ih bace u reku.

Metson je svoju suprugu ubo nožem najmanje četiri puta pre nego što je raskomadao njeno telo na više od 200 komada i nedelju dana ih držao u njihovom zajedničkom stanu u Linkolnu.

Ostatke njegove supruge pronašao je slučajni prolaznik koji je isprva mislio da pripadaju uginuloj ili ubijenoj životinji, piše Sky News.

Metson je rekao policiji Linkolnšira da je njegova supruga napustila njihov dom sa članovima lokalnog tima za mentalno zdravlje, međutim, policajci nisu poverovali u tu priču jer su u kući primetili jak miris izbeljivača i pronašli krvave peškire.

Nakon što je optužen za ubistvo supruge, pregledan mu je telefon i službenici su otkrili da je na Guglu pretraživao "kako se rešiti mrtvog tela", "koje pogodnosti mogu dobiti ako mi žena umre" i "oprašta li Bog ubistvo".

Posle gnusnog zločina, Nikolas je poslao poruku prijateljima svoje supruge sa njenog profila na Fejsbuku kako bi ih prevario da pomisle da je još uvek živa i poslao sebi novac sa njenog bankovnog računa.

Snimci sa nadzornih kamera prikazuju Metsona kako premešta velik broj torbi iz svog stana na 14. spratu u ranim satima 25. marta prošle godine.

Metson je osuđen na minimalnu kaznu od 19 godina i 316 dana iza rešetaka pre nego stekne uslove za potencijalno ranije puštanje na slobodu koje se može dogoditi samo ako se proceni da više ne predstavlja rizik za društvo.

"Holi je očito bila voljena mlada žena", rekao je sudija Simon Hirst.

"Bila je lepa i brižna, ostala je velika praznina u našim životima kao i životima njenih prijatelja. Njeni poslednji trenuci ispunjeni bolom progoniće nas zauvek. Život joj je oduzeo neko ko očito nema obzira prema ljudskom životu", rekla je njena majka.

Džošua Hankuk (28) pomogao je ubici da premesti delove tela, a na teret mu se stavjaju i nepovezana krivična dela pokušaja seksualne komunikacije sa detetom i krivična dela povezana sa drogom. On i ubica bili su školski prijatelji.

Hankuk je osuđen na ukupno tri godine i tri meseca zatvora.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA