Malu Lilijanu (4) napao pas, zadobila ozbiljne povrede: Njena majka pokušala da se sakrije od policije

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Po dolasku policije na lice mesta, svedoci su rekli da je pas napao Lilijanu, a da su slučajni prolaznici uspeli da odvoje psa od žrtve

Četvorogodišnjoj devojčici iz Nebraske skoro je otkinut skalp u brutalnom napadu psa pre nego što se njena majka navodno sakrila od policije i pokušala da sakrije svoju krvavu odeću.

Prema izveštaju policije Omaha, Lilijana Stratman odvedena je u bolnicu nakon napada 20. februara.

Po dolasku policije na lice mesta, svedoci su rekli da je nepoznati pas napao Lilijanu, a da su slučajni prolaznici uspeli da odvoje psa od žrtve.

Policija je rekla da pas pripada dečku majke i da je životinja ubrzo uhvaćena i uspavana.

Lilijanina majka Danijela (24) navodno se sakrila od policije, promenila je svoju krvavu odeću i sakrila je ispod kreveta. I ona i njen dečko Greg Prejster uhapšeni su zbog ometanja.

Lilijanina baka, Kimberli Lejn Koterba, rekla je da je devojčicu "napao mešanac rase korso mastifa" i da joj je skalp otkinut, jagodična kost slomljena, ima pokidane ligamente na vratu i šavove po celom telu".

Ona je objavila link na GoFundMe, moleći za pomoć za bolničke račune.

Do napada je došlo dok je Lilijana bila u poseti majci, piše Daily mail.

Stratman nije trebalo da ima bilo kakav kontakt sa svojim detetom jer je postojao nalog o zabrani kontakta nakon što je uhapšena ranije u februaru i optužena za zlostavljanje dece i napad u porodici, navodi KETV.


(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA