Šok otkriće o serijskom ubici koji nije dočekao suđenje: Imao mrežu tunela, svi se pitaju kakve tajne kriju

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Britanski serijski ubica Fred Vest imao je direktan pristup mreži "tajnih tunela" u blizini svoje kuće koje je mogao da iskoristi da izvrši i prikrije svoje zločine, tvrde lokalni stanovnici

Lokalni stanovnici tvrde da je serijski ubica Fred Vest možda koristio skrivenu mrežu tunela u Glosteru da čini svoja zlodela, piše Daily Star.

Zloglasni ubica koji je konačno uhvaćen 1994, 27 godina nakon što je počeo da ubija mlade devojke i kojih je na kraju usmrtio 12, izvršio je samoubistvo pre suđenja. Međutim, sada se tvrdi da je koristio tajni "podzemni svet" ispod Glostera o kom se godinama ćutalo.

Pronađeni su dokazi o 35 kilometara tunela koji povezuju nekoliko ključnih znamenitosti u gradu, uključujući neke u blizini Vestove kuće u ulici Kromvel.

Mnogo nervoznih ljudi

Radnik gradskog saveta koji je progovorio anonimno je rekao:

"Postoji mnogo visokopozicioniranih ljudi koji su veoma, veoma nervozni u vezi s tunelima. Ima i dosta razloga za to, ali sam prilično siguran da je glavni onaj koji se odnosi na Freda Vesta."

"Mnogo je radio pod gradom, bilo je puno posla. I svako može da pogađa šta bi tamo dole moglo da se nalazi. To je konzerva puna crva koju niko ne želi da dira."

Prošlog maja, u kafeu u ulici Sautgejt iskopan je podrum dok su tražili tragove o misterioznom nestanku potencijalne žrtve Meri Bastholm 1968.

Kažu da je Fred Vest obavljao građevinske radove u podrumu kafića, gde su tokom ranije pretrage pronašli plavu tkaninu i deo školske sveske za koju se smatralo da pripada Meri, ali kada su prošle godine ponovo su proverili tajno mesto iza zida i otkrili da je bio "čudno popunjen".

Šta kriju tuneli?

Međutim, nakon što je nedavno nevreme otvorilo veliku vrtaču u zemlji, svi su ponovo počeli da se pitaju da li se u tunelima kriju još strašnije tajne.

Sablasna stvar je da je stara Kuća užasa u ulici Kromvel, koja više ne postoji, bila samo nekoliko minuta hoda udaljena od mesta gde možete ući u ovaj misteriozni podzemni svet.

Postoji više pristupnih tačaka tunelu.

"Osamdesetih godina Fred Vest je imao ugovor da obavlja radove na održavanju zgrade i imao je pristup tome. Sišli smo dole i tunel se otvorio u ogroman podrum. Primetili smo sunđerast pod na kraju tunela", rekao je drugi meštanin.

"Nismo znali mnogo o vezama Freda Vesta sa tim mestom, ali osećalo se kao da postoji nešto ispod te zemlje. Gledali smo da se vratimo, ali je zapaljeno i više ne možete da uđete."

"Mislili smo da je to čudno, ali tek kada smo to kasnije spomenuli nekom od nadležnih, oni su pobeleli. Tada se strahovalo da je Fred Vest tunel mogao da upotrebi za skrivanje tela", zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA