Anu (27) muškarac ubo nožem, udavio golim rukama i živeo sa njenim lešom: Krila da je udata i da ima ćerke

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nesrećni događaj se desio u oktobru 2022. godine nekoliko meseci nakon što je upoznala muškarca koji je ubrzo sanjao o zajedničkoj budućnosti

Ana Janaina (27) poznata pod nadimkom Nina, ubijena je u Frankfurtu u oktobru 2022. godine, a nakon svirepog zločina, Adam U. (45) je više od šest meseci živeo sa njenim lešom u stanu.

Devojka je sa svojom porodicom došla iz Brazila i živela je u Nemačkoj više od deset godina.

Kako se navodi, žrtva se školovala se za gerijatrijsku sestru i radila je kao zabavljač i prostitutka.

Nesrećni događaj se desio u oktobru 2022. godine, nekoliko meseci nakon što je upoznala muškarca koji je ubrzo sanjao o zajedničkoj budućnosti.

Međutim, on nije znao da je Nina udata i majka dve devojčice, bliznakinje, koje su tada imale svega četiri godine.

Nakon što su se sastali, izašli su na večeru i kasnije otišli kod njega u stan, devojka je jasno stavila do znanja Adamu da "ne želi romantičnu vezu i da neće odustati od posla prostitutke kojim se u tom trenutku bavila, nakon čega ju je on ubo nožem u gornji deo stomaka i zadavio golim rukama", istakao je javni tužilac.

Suđenje za ubistvo Ane osumnjičenom Adamu počelo je u sredu u regionalnom sudu u Frankfurtu.

Prema policijskom izveštaju, osumnjičeni je telo spakovao u 25 vreća za otpatke sve dok nije napravio "čauru" i skladištio ga u pokrivenoj šupljini na svom krevetu u potkrovlju "kako bi telo uvek moglo da bude sa njim".

Policija ga je uhapsila u Francuskoj u martu prošle godine, a krajem maja, sedam meseci nakon zločina, pokazao je istražiteljima mrtvu Ninu, koja je već bila mumificirana.

"Užasno! Nisam spavala dva dana. Dovela sam Ninu iz Brazila da ne bi postala žrtva femicida. I onda se to desilo ovde, u Nemačkoj. Blizanakinje žive sa ocem. Za sada im ide dobro", rekla je 41-godišnja tetka Andrea S.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA