Ljiljin suprug prvi put progovorio o njenoj smrti, otkrio i zašto je blokirao broj: Nađena sa torbom na glavi

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Žena je pronađena umotana u dve biorazgradive kese, koje su joj bile vezane oko vrata labavim kanapom, a glava joj je bila u torbi

"Ne znam da li je ubijena ili je počinila samoubistvo. Nemam odgovore", rekao je Sebastiano Visintin, suprug Ljiljane Resinović (63), čije je telo pronađeno pre dve godine u blizini kuće u Italiji.

Ljilja je nestala 14. decembra 2021. godine iz svoje kuće u Trstu, a njeno telo pronađeno je 5. januara 2022. godine nedaleko odatle.

Žena je pronađena umotana u dve biorazgradive kese, koje su joj bile vezane oko vrata labavim kanapom, a glava joj je bila u torbi.

Njen suprug, koji za sada nije bio uključen u registar osumnjičenih za njenu smrt, govorio je prvi put o ovom slučaju dan nakon ekshumacije tela njegove supruge.

Nova obdukcija bi trebalo da bude urađena u narednim satima, a cilj je da se rasvetli smrt u kojoj još uvek ima previše elemenata koji se ne uklapaju.

Kada je Ljiljino telo pronađeno, Visintin je rekao da su stvari loše urađene.

"Nikada nismo uspeli da dobijemo video snimak nalaza, tražili smo, ali nije bilo moguće", rekao je on.

Na pitanje o žutoj vezici koja je bila na najlonskim kesama u kojima su bili Ljiljini delovi tela, on je rekao da je, kada je našao klupko u kući, mogao je da ga baci.

"Umesto toga, osećao sam dužnost da ga predam istražiteljima", dodao je on.

Visintin je komentarisao i odnos između svoje supruge i njenog prijatelja Klaudija Sterpina, dodavši da je "ljubavna priča bila samo sa njegove strane".

"Ubeđen sam da ona to nije osećala, inače bi mi rekla. Ljilja mi je rekla da je često dobijala čudne telefonske pozive, u kojima je mogla da čuje sebe kako dahće. Kada sam video broj, pozvao sam ga i sve što sam čuo bilo je disanje, pa sam ga blokirao", objasnio je on.

Da podsetimo, u njihovoj kući pronađena su dva telefona, ali jedan nije mogao da se proveri jer je blokiran. Naime, Sebastijan je nedugo nakon što je Ljiljana nestala, zvao njenog prijatelja Sterpina, nakon čega je broj telefona blokirao i samim tim onemogućio da ga dalje provere.

Čekaju se rezultati obdukcije koji bi trebalo da razreše Ljiljinu smrt.

(Telegraf.rs)

Video: Grigorović: Opera Sestra Anđelika prića o ženskim pravima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    17. februar 2024 | 16:30

    Nije nađeno sa torbom na glavi, imala je kese biodegradabili i stavljena u dva crna dzaka... Pratim slučaj i živim u Italiji......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA