Ove glasovne poruke je Ana Knežević pustila pre nestanka u Madridu: Jedan detalj otkriva sve o njoj

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 4 min.
  • 0

Na dan kada je poslednji put viđena, 2. februara, drugarici je takođe poslala glasovnu poruku gde je obaveštava o svojim daljim planovima, koji se nimalo ne poklapaju sa porukom koja je stigla manje od 24 sata kasnije

Ana Knežević (40), koja je 2. februara misteriozno nestala u Madridu, je samo nekoliko sati pre nestanka pustila prijateljici glasovnu poruku u kojoj je obaveštava da je pronašla novi stan i da se sprema za putovanje u Barselonu.

Upravo zbog ove poruke njeni najbliži veruju da je oteta, jer tekstualna poruka koja je stigla njenoj najboljoj prijateljici 3. februara, u kojoj je obaveštava da odlazi sa nepoznatim muškarcem na nekoliko dana i da će se javiti kad se vrati, nimalo ne liči na Anu.

Prijatelji kažu da je Ana otišla u decembru 2023. godine u Španiju, nakon teškog razvoda od svog supruga Davida Kneževića. Par je do tada živeo na Floridi, vodili su uspešan posao, a prema rečima Aninog brata Filipa, u porodici nije bilo nasilja. Zašto se par rastao i zbog čega je razvod bio težak, u ovom trenutku nije poznato.

Otkako je stigla u Španiju Ana je svakodnevno bila u kontaktu i sa porodicom i sa prijateljima. Gotovo svakodnevno ih je obaveštavala o tome gde je i šta radi, o čemu svedoči i glasovna poruka koju je pustila prijatelju 21. januara u kojoj do detalja navodi šta je radila tog dana.

"Hej, dobro jutro. Ustala sam, bila sam u teretani, sredila sam stan. Idem da kupim nešto za čišćenje. Sredila sam frizuru i nokte i evo upravo se vraćam. Kako si ti? Nedostaješ i ti meni. Ćao!", izgovorila je Ana u glasovnoj poruci.

Navodno su sve njene poruke bile tako otvorene i detaljne.

Na dan kada je poslednji put viđena, 2. februara, drugarici je takođe poslala glasovnu poruku gde je obaveštava o svojim daljim planovima, koji se nimalo ne poklapaju sa porukom koja je stigla manje od 24 sata kasnije.

"Videla sam stan kojim sam oduševljena i nadam se da će biti moj. Sada sam na putu da vidim još jedan stan i sve je super. Stvarno se osećam zaista dobro... U ponedeljak idem u Barselonu sa drugaricom. Idemo na jedan dan i vraćamo se. Ona je baš uzbuđena zbog toga", čuje se kako Ana sa osmehom prijateljici priča planove.

Ana je poslednji put viđena u zgradi oko 22 sata. To veče je prijateljici rekla da neće izlaziti jer je napolju hladno. Međutim, sutradan sa Aninog broja je stigla čudna poruka, koja nimalo ne liči na nju.

"Upoznala sam nekog divnog!! Ima vikendicu na oko dva sata od Madrida. Na putu smo do tamo i ostaćemo nekoliko dana. Signal je tamo loš. Zovem te kad se vratim. Juče nakon terapije mi je trebalo da prošetam i prišao mi je na ulici! Divno upoznavanje, kako nikad nisam doživela", stajalo je u poslednjoj Aninoj poruci nakon koje joj se gubi svaki trag.

Na brojne zabrinute poruke koje joj je drugarica potom poslala nije odgovorila, niti je stigla potvrda da je poruke uopšte i pročitala.

Njena najbolja drugarica Sana je 4. februara o nestanku obavestila policiju. Nema podataka da je Ana 5. februara, kako je ranije planirala, otputovala u Barselonu.

Ono što je čudno jesu snimci nastali pola sata pre nego što je Ana poslednji put viđena, a na kojima se vidi muškarac sa moto-kacigom kako prska crni sprej po sigurnosnim kamerama u i na zgradi.

Navodno na ulaznim vratima stana u kojem je Ana živela nema znakova provale, a sve njene stvari i dalje su u stanu i navodno ništa ne ukazuje na premetačinu ili krađu. Gde je Ana i dalje je nepoznanica za sve.

Brat Filip kaže da španska policija sprovodi istragu, ali ističe da se plaši da nemaju adekvatnu opremu za pronalazak njegove sestre. Navodno se u sve uključio i FBI, a policija je u kontaktu i sa američkom ambasadom, pošto je Ana državljanin SAD.

Iako su pojedini mediji pisali da je Ana Srpkinja, drugi pišu da je rodom iz Kolumbije i da se 2008. odselila u SAD. Prezime Knežević je uzela kada se udala za mladića koji je navodno rodom iz Beograda.

Sana tvrdi da je Anin bivši muž "pobegao u Srbiju" nakon što je Ana nestala. Sana ga je navodno kontaktirala kada više nije mogla da dobije Anu da vidi da li zna nešto o njoj i da joj pomogne u potrazi. Kako Sana živi u Njujorku, navodno su se dogovarali da se nađu u Madridu i uključe se u potragu. Međutim, David se navodno nikad nije pojavio, a Sanu je obavestio da je otišao u Srbiju.

U ovom trenutku policija ne sumnjiči Aninog bivšeg muža da je na bilo koji način umešan u njen nestanak.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA