Ovo je čudna poruka koju je Ana poslala i nestala u Madridu: Muž se navodno vratio u Srbiju, prijatelji očajni

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Ana je stan iznajmila u centru Madrida, a otkako je otišla u Španiju sve vreme je bila u kontaktu sa rodbinom i prijateljima. Međutim, 3. februara je najboljoj prijateljici poslala veoma čudnu poruku, nakon čega joj se izgubio svaki trag

Španska policija traga za Anom Knežević (40) koja je pre skoro dve nedelje nestala u Madridu, u koji je došla sa Floride u decembru 2023. godine, nakon teškog razvoda.

Ana, koja je 2008. došla u SAD i imala je američko državljanstvo bila je u braku sa Davidom Kneževićem, od kojeg se nedavno rastala. Par je imao zajednički uspešan posao i razvod je navodno bio jako težak, te je Ana u decembru odlučila da ode u Španiju na neko vreme i skloni se od svega.

Stan je navodno iznajmila u centru Madrida, a otkako je otišla u Španiju sve vreme je bila u kontaktu sa rodbinom i prijateljima. Međutim, 3. februara je najboljoj prijateljici poslala veoma čudnu poruku, nakon čega joj se izgubio svaki trag.

Poslednji "normalan" kontakt Ana i njena najbolja prijateljica Sana imale su 2. februara oko 22 sata. Tada joj je Ana rekla da će ostati u stanu jer je hladno napolju. Međutim, narednog jutra Sani je stigla čudna poruka sa Aninog broja, u kojoj navodi da je na ulici srela čoveka koji ima vikendicu dva sata udaljenu od Madrida i da je krenula sa njim tamo. U poruci dodaje i da je signal tamo jako loš te da će se javiti kada se vrati. Od tad više niko ništa o njoj ne zna.

Sana tvrdi da Ana nije osoba koja bi nekog upoznala na ulici i negde pošla sa nepoznatom osobom. Ističe i da poruka izgleda kao da je pisana uz pomoć Google Translate i da uopšte ne zvuči kao nešto što bi Ana izgovorila.

Ana Knezevich, Knežević, nestala Foto: Privatna arhiva

Sana je odgovorila Ani na čudne poruke, ali odgovor više nikad nije dobila. Narednog dana je pozvala špansku policiju i od tad traje potraga za Anom.

Sana je za medije ispričala i da je kontaktirala Aninog bivšeg supruga, kako bi ga pitala da li zna nešto. Navodno ga je pitala i da joj pomogne u potrazi i da zajedno otputuju u Madrid. Međutim, prema Saninim rečima, David se u Madridu nikad nije pojavio, već joj je rekao da je otputovao za Srbiju. Ove informacije Telegraf.rs nije mogao nezavisno da potvrdi.

Sana kaže da su komšije iz Anine zgrade rekle da su videle sumnjivog čoveka sa kacigom, te da je taj muškarac čačkao nešto oko sigurnosnih kamere na zgradi i u liftu zgrade gde je Ana živela.

Navodi da je kamere isprskao crnim sprejem, a veruje se da je provalio u Anin stan i da ju je oteo. Policija navodno na vratima stana nije uočila znakove provale. U stanu su navodno pronašli i Anin pasoš, laptop i druge lične stvari.

U istragu se uključio i FBI, a španska policija je u stalnom kontaktu sa američkom ambasadom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    15. februar 2024 | 11:50

    Bolje da se udala u Ivanjicu i živela top

  • Miso

    15. februar 2024 | 16:07

    Treba muza dobro istrazit.

  • Aleks

    16. februar 2024 | 07:25

    Ti Latino-amerikanci su bolesne psihopate koje kolju sve što stignu dovoljno je samo pogledati meksičke kartele decu od 6 godina peču u rerni i jedu uopšte se nebi čudio da je zbog para ili prevare upravo muž naručio ubistvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA