Posle Putina i Lukašenku preti naloga za hapšenje: EU napravila listu osumnjičenih za otmicu dece iz Ukrajine

Nove snakcije EU protiv Rusije: Lukašenko, takođe, krao ukrajinsku decu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zoran
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mila Marsenić

    02. maj 2024 | 10:50

    EU bi trebali da se preispitaju koliko su ukrajinske dece prodali na briselskoj pijaci. Rusi su ih spasavali ali zapadni banditi su naučili na laži, na podvale, na ubistva, na silovanja. Deca im služe za organe ili za iživljavanje pedofila nad malom decom. Zapadna đubrad…

  • Miso

    15. februar 2024 | 15:36

    Je EU napravila spisak Amerikanaca, Engleza sto pobise milione civila u Iraku Libiju Siriji. Oni zaista misle da smo svi glupi i nevidimo sta oni rade, gde montiraju baze, gde se sire sa NATOM, gde ratove zakuhaju, gde finansiraju nerede sa demonstraciama itd.

  • Zoran

    15. februar 2024 | 09:26

    Licemerje EU ogoljeno do kraja uz aktivno buđenje neonacizma! Dva detalja: 1. Uz ovaj predlog zaboravljaju da su NJIHOVE nevladine organizacije za borbu za prava deteta otkrile kriminal otimačine i rođene i nerođene dece iz Ukrajine u Britaniji i nekim državama EU, kojoj se gubi svaki trag! 2. Indoktrinacija te dece???, a zaboravljaju original snimke iz Ukrajine (nisu to snimali ni Rusi ni Belorusi, već sami Ukrajinci) gde smo videli indoktrinaciju dece kao što je rađeno sa "Hitler jugendom" u garderobi iz tog doba i uz nacističke pozdrave podignutih ručica kao četrdesetih godina prošlog veka! To EU nije komentarisala, valjda neonacizam je normalan! Za razliku od kriminala u EU i GB, za svako dete koje je sklonjeno od rata i pogibije u Rusiju u Belorusiju, zna se do detalja gde se nalazi svako dete i videćete da će se svako dete vratiti roditeljima kada ova nesreća prođe! Zna to EU, ali ne mogu više da smisle još neke sankcije, dok Amerika, za razliku od "lutaka" u EU, uvoze i gas i naftu i uranijum iz te diktatorske Rusije! Bravo za dalekovide "Europljane"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA