Lepa Andrea nije ubijena? Novi detalji o smrti rumunske šampionke, koja je pronađena mrtva posle dve godine

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Tužilaštvo u Ankoni ne isključuje hipotezu da se Andrea sama obesila jer su u blizni skeleta pronađeni konopac oko grede i rukom ispisana beleška

Nakon što je telo Andree Rabcicu (26) pronađeno u Italiji, a sumnja za ubistvo pala na njenog dečka, došlo je do rasvetljavanja slučaja i novih dokaza u istrazi koji su doveli do drugog zaključka.

Istražitelji su njene ostatke pronašli u pomoćnoj kući na jednoj farmi i odmah su bili podvrgnuti DNK testovima i forenzičkim analizama, a pored odeće i lične karte, pronađena je svojeručno pisana beleška.

Tužilaštvo u Ankoni ne isključuje hipotezu da se Andrea sama obesila jer su u blizini skeleta pronađeni konopac oko grede i rukom ispisana beleška. Slova na papiru su usled vremena izbledela, ali će nakon detaljnije analize biti utvrđeno šta je tačno pisalo u pismu.

Andreea Rabciuc Csm Andrea Rabcicu Foto: Facebook/Andreea Rabciuc Csm

Izveštaj mrtvozornika nakon analize ostataka kostiju koje je policija pronašla 20. janauara na oronuloj farmi u Kastelplaniju, u provinciji Ankona, nije ukazivao na nasilne traume ili prelome.

Što se tiče trenutka smrti, prvi rezultati pokazuju da je mlada devojka umrla pre oko 22 meseci što je blizu datuma nestanka.

Zaključak je i da mlada Andrea nije umrla od bolesti, ali je sada teško utvrditi da li je reč o smrti usled predoziranja.

Andreea Rabciuc Csm Andrea Rabcicu Foto: Facebook/Andreea Rabciuc Csm

I dalje je jedini osumnjičeni za ubistvo Simon Gresti koji se, pored navedenog, tereti za otmicu i trgovinu drogom.

Podsećamo, kuća u kojoj je sada pronađeno beživotno telo već je bila pregledana samo četiri dana nakon nestanka Andree, ali tada u njoj ništa nije bilo.

Vlasnici su prijavili policiji 16. marta 2022. godine da im je razbijen prozor na seoskoj kući, nakon čega je ekipa izašla na teren, ali ništa sumnjivo nisu pronašli.

Kako se navodi, u noći koja je prethodila ubistvu mlada devojka je imala razgovor sa prijateljicom, a pre svađe sa momkom. Nakon toga je Andrein telefon završio u džepu njenog momka.

U ranu zoru, oko 5 časova, poslala je ocu poruku: "Upala sam u nevolju". Posle toga je nestala.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji autobus sa BAS-a krenuo za Ljubljanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA