Osumnjičeni za nestanak Medlin oteo dete sa plaže pre njenog nestanka? Detalji slučaja koji je uznemirio svet

 
A. R.
A. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kristijan Brukner (46) trenutno sudi sedmogodišnju zatvorsku kaznu zbog silovanja

Glavni osumnjičeni za nestanak Medlin Meken navodno je oteo jednu devojčicu i naterao je na bludne radnje, samo nekoliko dana pre nego što je nestala mala Medlin, navodi se u sudskim dokumentima.

Kristijan Brukner (46) trenutno služi sedmogodišnju zatvorsku kaznu zbog silovanja 72-godišnje američke turistikinje u istom odmaralištu. Taj zločin se dogodio dve godine pre nego što je nestala Medlin.

U sudskim dokumentima se navodi da je u aprilu 2007. godine Kristijan oteo devojčicu i terao je na bludne radnje sa njim, samo mesec dana pre nego što je Medlin nestala iz svog kreveta u jednom portugalskom letovalištu, prenosi Daily mail.

Nakon 16 godina, ovaj slučaj je i dalje u žiži javnosti jer policija i dalje pokušava da otkrije šta se zapravo dogodilo trogodišnjoj devojčici 3. maja 2007. godine dok je bila na odmoru sa porodicom u Portugalu.

Nemačke vlasi istražuju Bruknera poslednjih pet godina, a poznato je da je između 1995. i 2007. godine nekoliko puta boravio u svom kameru nedaleko od portugalskog odmarališta u Alvgarveu Praja de Luiz.

Osuđeni seksualni predator Brukner označen je kao glavni osumnjičeni za nestanak Medlin Meken, ali nikada nije zvanično optužen za zločin.

Pre nekoliko meseci je obelodanjeno da je Kristijan navodno sa jednim pedofilom razmenjivao poruke koje bi mogle da otkriju nove tragove o nstanku devojčice, saopštio je nemački tužilac koji vodi istragu.

"Oni su u porukama koristili izraz "MM" koji može da se odnosi na Medlin Meken", rekao je tada tužilac.

Tužilac je dodao da je Brukner u tim porukama navodno detaljno opisivao kako ima želju da zlostavlja i ubije malu devojčicu.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA