Turska voditeljka momentalno dobila otkaz posle ove greške koju je napravila

 
M. P.
M. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

TV voditelja je otpuštena samo nekoliko sati nakon što je program emitovan na Badnje veče

Voditeljka TV vesti u Turskoj je otpuštena nakon što je uhvaćena u velikoj grešci u etru koja je razbesnela gledaoce, javlja "The Sun".

Meltem Gunai - 45-godišnja nagrađivana voditeljka vesti sa TGRT Haber - otpuštena je zajedno sa direktorom emisije, prema turskom medijskom konglomeratu, zbog prikazivanja zabranjenog priloga.

Par je odmah otpušten nakon kontroverzne emisije na Badnje veče u kojoj je Gunai ostavila šoljicu kafe iz poznatog lanca kafeterija ispred sebe dok je čitala vesti.

Turska je pretežno muslimanska zemlja koja uglavnom podržava Palenstince u Gazi, gde mnogi smatraju da je taj lanac proizraelski.

TGRT Haber je objavio saopštenje nekoliko sati nakon što je njen čin počeo da dobija negativne reakcije.

Prema saopštenju, par je dobio otkaz "iz opravdanog razloga" nakon što se smatralo da su "tajno reklamirali" taj lanac, što je strogo zabranjeno "principima" emitera.

Dodaje se da oni "najoštrije osuđuju" postupke dvoje zaposlenih i navode da TGRT ima "razumevanje koje poznaje osetljivost turskog naroda u vezi sa Gazom i brani ih do kraja".

(Telegraf.rs)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    27. decembar 2023 | 17:12

    Koja Glupost, pa te case sa reklamom se proizvode u turskoj pa ako nekoga treba kazniti to su onda vlasti koje su to odobrile a ne obicne smrtnike koji su zeleli da popiju Kafu. Vlasti i Drzava se bogate , kaznjavaju sirotinju a podrzavaju Palestinu. Da nije tuzno bilo bi zalosno. Ovaj Svet ide u nepovrat pitanje je vremena kada ce ovo sve da pukne u tri lepe p…. Materine.

  • Гаргамел

    27. decembar 2023 | 17:01

    Озбиљна држава ...

  • Ostoja

    27. decembar 2023 | 18:28

    Ako je to propis onda mora da se poštuje... Turska je civilizovana država... Njihovi problemi su prestali kad su se otkačili od nas Srba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA