Jutjuber snimao dronom, pa primetio potonulo vozilo u ribnjaku: Rešio misteriju koja je mučila sve 10 godina

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U vozilu nisu nađeni ljudski ostaci, ali su psi uspeli da ih pronađu u ribnjaku, kao i kuk za koji se veruje da pripada nestalom čoveku

Ljudski ostaci pronađeni su u nedelju uz pomoć Jutjubera, a veruje se da pripadaju osobi koja je nestala 2013. godine, rekla je kancelarija šerifa u Misuriju.

Kancelarija šerifa je saopštila da je Džejms Hinkl, lokalni videograf koji upravlja Jutjub kanalom Echo Divers, primetio potopljeno vozilo u privatnom ribnjaku dok je snimao svojim dronom.

Hinkl je pretraživao područje u potrazi sa tragovima u vezi sa nestankom Donija Ervina, koji je imao 59 godina i nestao je iz Kambdentauna u Misuriju u decembru 2013. godine.

"Kada sam saznao da je Doni bio veteran i da je živeo oko sat i po dalje od moje kuće u Klintonu, znao sam da mogu da pomognem u potrazi", rekao je Hinkl za CNN.

U novom saopštenju od 16. decembra, kancelarija šerifa potvrdila je da se tablice poklapaju sa Donijevim, ali da nisu uspeli da pronađu ostatke.

Tokom vikenda uoči Božića, vlasti su dovele pse, koji su upozorili detektive na određeno područje ribnjaka. Ronioci su u nedelju pronašli ljudske ostatke i "veštački kuk koji je u skladu sa onim koji je imao Ervin", prema šerifskoj kancelariji okruga Kamden

"Dok će forenzički patolog morati da ispita ostatke kako bi sa sigurnošću utvrdio da li zaista pripadaju Ervinu, istražitelji su uvereni da kuk i ostaci pripadaju njemu", saopštila je šerifova kancelarija.

Prema podacima iz registra nestalih osoba, Ervin je poslednji put viđen oko 9.30 sati 29. decembra 2013. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA