Albanac sa Kosova trudnici zario sečivo u srce: Novi detalji zločina koji je potresao celu Italiju

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kolege ubijene kažu da je Albanac znao i po četiri puta na dan da dolazi na posao da je uznemirava i da je ubeđuje da se pomire

Vanesa Balan (26), trudnica iz Italije, koju je Albanac sa Kosova ubio prošle sedmice u krvavom napadu, zadobila je osam ubodnih rana, a ubica ju je najmanje jednom zabo pravo u srce.

Vanesa je ubijena u svom domu prošlog utorka a nju je, kako se veruje, ubio Bujan Fandaj, sa kojim je jedno vreme ranije bila u vezi. Vanesa i Bujan su se zabavljali nekoliko meseci tokom 2022. godine, ali on navodno nije mogao da prihvati raskid i neprekidno ju je uhodio.

Vanesa je raskinula sa njim jer je želela da pokuša da spasi brak sa svojim suprugom Nikolom, što je i uspela i pre nekoliko meseci je ostala trudna.

Kako Bujan nije prestao da je uznemirava, Vanesa i Nikola su nedavno otišli da ga prijave policiji. Međutim, nadležni su smatrali da "slučaj nije urgentan", zbog čega nije određena mera zabrane prilaska što je, ispostaviće se, bilo kobno po mladu trudnicu.

Kolege ubijene kažu da je Albanac znao i po četiri puta na dan da dolazi na posao da je uznemirava i da je ubeđuje da se pomire, što je Vanesa uporno odbijala.

Na dan ubistva, Bujan je poneo nož sa oštricom dugom 20 centimetara i Vanesi je zadao smrtonosne ubode na njenom kućnom pragu. Nesrećna devojka je pokušavala da se odbrani, ali bezuspešno. Nju je suprug Nikola pronašao mrtvu i pozvao policiju.

Italijanski mediji pišu da je Bujan već jednom ranije bio provalio u Vanesinu kuću.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA