Bacila maltezera sa visine, pa se pravdala da mu je učinila uslugu: Ostavila ga da umre, kamere sve snimile

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

U trenutku napada sa njom je bio i njen verenik, koji je osuđen na novčanu kaznu i tri godine ne sme da poseduje kućnog ljubimca

Ejmi Džadž iz Perta osuđena je na zatvorsku kaznu jer je svog kućnog ljubimca rase maltezer prošle godina bacila s visine. Pas je od zadobijenih povreda uginuo.

Teško povređenog psa našao je slučajni prolaznik i odmah ga je odveo kod veterinara, međutim, maltezer je zbog ozbiljnosti povreda uspavan.

Ovaj incident dogodio se u aprilu prošle godine, ali je vlasnica psa Ejmi Džadž (26) danas osuđena na jednogodišnju kaznu zatvora zbog zlostavljanja životinja. Pas je nakon pada sa visine imao unutrašnja krvarenja, povredu mozga, kičme i karlice.

Ona je nekoliko nedelja kasnije priznala zločin i napisala da je time što je bacila ljubimca, svom psu učinila uslugu.

Amy Judge Bacila psa sa visine Foto: Facebook

"Ne mogu da živim sa ovom krivicom. Bacila sam psa sa vrha parkinga jednog šoping centra, a zatim sam gledala kako pada u smrt. Ona je uspela da preživi, ali je trebalo da bude uspavana zbog onog što sam joj učinila. Ubila sam svog psa i istina mora da izađe na videlo. Razdire me osećaj krivice, ne mogu više da živim u lažima. Sada kada svi znaju istinu, mogu da se smirim i prekinem sa lažima", napisala je ona na Facebook-u.

Njena objava izazvala je veliku pažnju na ovoj društvenoj mreži.

U trenutku napada sa njom je bio i njen verenik, koji je osuđen na novčanu kaznu i tri godine ne sme da poseduje kućnog ljubimca.

Na snimku sa nadzornih kamera vidi se kako Ejmi dozvoljava životinji da hoda po ivici krova parkinga, a nakon toga uzima ljubimca i baca ga sa visine.


(Telegraf.rs)

Video: Zoran iz Srbije (61) krenuo je na put kroz Afriku samo biciklom: Ima jedan cilj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐕

    20. decembar 2023 | 13:19

    Stoka bezdusna. Kakve bolove je pretrpelo to neduzno stvorenje. To sto ne umeju da govore,ne znaci da nemaju osecanja i da ne trpe bol

  • Vasilisa

    20. decembar 2023 | 13:31

    Dabogda umrla u najgorim mukama,Božija kazno!

  • Uf

    20. decembar 2023 | 13:34

    Kod kakvih psihopata mogu da zavrse zivotinje pa to je strasno... 😞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA