Pet detalja koji muče policiju u slučaju nestale majke troje dece: Nijedan se ne uklapa u njene navike

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Dok se specijalisti ronioci pridružuju potrazi za nestalom Gejnor Lord, policija koja istražuje njen nestanak navodi da su njene stvari pronađene na različitim lokacijama

Dok potraga za nestalom Gejnor Lord, majkom troje dece, ulazi u šesti dan, policija je identifikovala vitalne tragove koji bi mogli da pomognu da se ona vrati kući, javlja "Mirror".

Ova 55-godišnjakinja je poslednji put viđena kako ide ka katedrali u centru Noriča u Norfolku u 14.35 u petak, 8. decembra, pre nego što je nestala. Kasnije istog dana, jedan prolaznik otkrio je njene stvari u gradskom parku Vensum dok su brige njene porodice počele da rastu.

Policija ju je zvanično proglasila nestalom te noći kada je identifikovala predmete kao njene, nakon što je prijavljeno da se nije vratila kući sa posla te večeri. Policijski ronioci, uz pomoć vatrogasnih ekipa i obalske straže, pretražili su u ponedeljak obližnju reku Vensum, koristeći sonarnu opremu za ispitivanje dna.

Očajnički tražeći odgovore članovi njene porodice pozvali su svakoga ko ima bilo kakvu informaciju da se javi. Policija je saopštila neke važne stvari o istrazi i nada se da će to pomoći u njenom pronalaženju.

Nestanaak Gejnor lord Jedan od poslednjih trenutaka kada je Gejnor viđena živa Printscreen Nortfolk Police

Ovih pet stvari predstavljaju najveće misterije u njenom nestanku.

Rano otišla sa posla

Vredna mama je radila kao pomoćnik u maloprodaji u robnoj kući "Jarrolds". Trebalo je da završi posao u petak u 16 ​​časova, ali je otišla ranije nego što je planirano - u 14.45. Gospođa Lord je viđena kako izlazi s posla u ulici Bedford i ubrzo je primećena u Londonskoj ulici kako ide ka katedrali u Norviču.

Neobičan put do kuće

Nije krenula uobičajenim putem kući, potvrdila je policija nakon razgovora sa porodicom.

"Gejnor je rano otišla sa posla i nije krenula normalnim putem kući. Nismo uspeli da ustanovimo zašto je rano otišla, a njen nestanak je van njenog karaktera, tako da smo prirodno zabrinuti za njeno dobro."

Verovatno je "ušla u reku"

Policija u Norfolku kaže da je "verovatno" da je ušla u vodu, a potvr]eno je da je njen kaput maslinaste boje pronađen u reci Venzum - skoro četiri kilometra od mesta gde je radila. Nadzornik Ves Hornigold rekao je da nema "dokaza" da je povređena, ali je dodao: "Policija veruje da je najverovatniji scenario da je Gejnor ušla u vodu".

Odeća otkrivena u parku

Njena odeća, nakit, mobilni telefon i naočare pronađeni su u parku Vensum, u blizini mesta gde je, kako se tvrdi, viđena.

Otkriveni su u petak u 20.10, više od pet sati nakon što je napustila posao. Zbog toga policija misli da je u vodu ušla delimično gola.

Pronađena dokumenta

Njena imovina nije jedina pronađena. Lična karta gospođe Lord pronađena je u njenoj torbici.

"Sarađivali smo sa Nacionalnom agencijom za borbu protiv kriminala (NCA) koja je davala savete oko specijalizovanih timova za podvodno ronjenje i tražimo pomoć od snaga s ovom sposobnošću. Ovo je očigledno uznemirujući trenutak za njenu porodicu. Mi imaju specijaliste koji ih podržavaju i nastavljaju da ih obaveštavaju o našem tekućem radu", saopšteno je iz policije.

(Telegraf.rs)

Video: Nusret Heljo, volonter iz Sarajeva: "Prvi smo ušli u selo u kome je stradala trudnica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA