Barmenu optužnica za napad na Britanku, devet tinejdžera silovalo devojčice: Horor poslednjih meseci u Napulju

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Britanska državljanka izjavila je da ju je na odmoru zadesilo "najgore iskustvo u životu", a prema navodima incident se dogodio u istorijskom centru Napulja

Britanska državljanka (22) ispričala je na sudu u Italiji da ju je tokom odmora u Napulju silovao barmen iz lokalne picerije.

Turistkinja se ove nedelje pojavila na sudu kako bi svedočila o nemilom događaju koji ju je zadesio tokom letovanja u julu mesecu ove godine.

Ona je izjavila da ju je na odmoru zadesilo "najgore iskustvo u životu", a prema njenim navodima incident se dogodio u istorijskom centru Napulja gde je sela na picu i piće.

Mlada devojka je upoznala barmena koji je dobro znao engleski, pa su krenuli da razgovaraju. Ubrzo se "naivni" razgovor pretvorio u pakao, a devojka je bila primorana da uđe u pomoćnu prostoriju restorana gde ju je napastvovao.

"Vratila sam se ovde da potvrdim sve što sam rekla u žalbi i zavodoljim svoju pravdu", navela je Britanka, prenosi "Daily mail".

Radnik picerije u Napulju negirao je ove tvrdnje.

Sudija je pokrenuo i krivičnu istragu, uključujući i DNK test bioloških tragova pronađenih na odeći žrtve za koje se smatra da će biti ključni u donošenju presude.

Inače, ovaj slučaj nije izolovan, nakon što se u Napulju pre izvesnog vremena dogodio slučaj grupnog silovanja. Naime, dve devojčice - rođake od 11 i 12 godina - pretrpele su užasno grupno silovanje od strane grupe tinejdžera u napuštenom sportskom kompleksu ranije ove godine.

Taj incident je bio glavna vest u Italiji, a premijerka Đorđa Meloni posetila je mesto zločina i sastala se sa lokalnim zvaničnicima kako bi organizovao donaciju od 10 miliona evra za revitalizaciju kompleksa i oronulog prigradskog naselja.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA