Putin stao ispred tastera koji simulira nuklearno dugme, o njegovoj reakciji priča svet

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Od početka rata u Ukrajini, Putin je često podsećao Zapad na veličinu i mogućnosti ruskog nuklearnog arsenala, govoreći da će svako ko pokuša da izvede nuklearni napad na njega biti zbrisan sa lica zemlje

Predsedniku Rusije Vladimiru Putinu prikazana je simulacija "nuklearnog dugmeta" tokom obilaske izložbe ruskih dostignuća, međutim, Putin je dugme odbio da ga pritisne.

Putinu je objašnjen dizajn sovjetske nuklearne bombe i prikazana je lažna kontrolna tabla za pokretanje nuklearnog testa, pre nego što je kroz prozor posmatrao slike eksplozije i oblaka nakon eksplozije.

Od početka rata u Ukrajini, Putin je često podsećao Zapad na veličinu i mogućnosti ruskog nuklearnog arsenala, govoreći da će svako ko pokuša da izvede nuklearni napad na njega biti zbrisan sa lica zemlje.

Putin je rasporedio taktičke nuklearne rakete u Belorusiji i promenio stav Rusije o dva glavna sporazuma o naoružanju, istovremeno insistirajući da se Moskva ne "razmahuje" atomskim oružjem ili menja svoju doktrinu o njegovoj upotrebi.

Očekuje se da će Putin ovog meseca potvrditi da će se kandidovati za još jedan šestogodišnji mandat u martu, a nastup u ponedeljak imao je jasan "predizborni duh".

Putin je, naime, prikazan je sa grupom školaraca kako na džinovskoj tabli ispisuje poruku o svojim nadama za svoju budućnost i bira između želja koje su deca zakačila za božićno drvce u nadi da će on moći da ih ostvari.

*Telegraf.rs(

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    5. decembar 2023 | 11:41

    IPAK JE NAPRAVIO ISTORIJSKU GRESKU JER NIJE POSTUPIO KAO KENEDI !!!! MOGAO JE IZBECI RAT U UKRAJINI PROTIV NATO ALIJANSE !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA