Mia se pojavila u prvom snimku taoca Hamasa, puštena posle 54 dana: Snimak susreta sa porodicom raznežio svet

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Nakon otmice bila je prinuđena da snimi propagandni video koji prikazuje zarobljenicu kako se leči od povreda koje je zadobila prilikom kidnapovanja

Mia Šem (21), koju je Hamas oteo sa muzičkog festivala 7. oktobra, a onda objavio snimak sa njom, ponovo je sa svojom porodicom nakon što je provela sedam nedelja kao talac.

Mia je jedna od dve žene koje je Hamas oslobodio u četvrtak nakon što je prekid vatre produžen nekoliko minuta pre isteka.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se emotivan susret Mie sa porodicom nakon puštanja na slobodu.

Nakon otmice bila je prinuđena da snimi propagandni video koji prikazuje zarobljenicu kako se leči od povreda koje je zadobila prilikom kidnapovanja.

Svet je sa užasom gledao kako su Miu u oktobru teroristi Hamasa naterali da snimi jeziv snimak gde je molila izraelske zvaničnike da je izvuku iz Gaze". Na snimku se vidi kako joj povređenu ruku leči neidentifikovani medicinski radnik.

Mia Schem Foto: Tanjug/AP

Njena majka apelovala je na svet da pomogne u njenom oslobađanju, što se najzad dogodilo posle 54 dana užasa.

Da podsetimo, nakon sedmodnevnog primirja, ono je jutros okončano, nakon čega je Izrael nastavio borbena dejstva protiv Hamasa.

(Telegraf.rs)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lora

    1. decembar 2023 | 16:52

    "Jako emotivan" trenutak za nju kojoj ne fali ni dlaka sa glave. Pepumpana usta puna silikona nisu nista ostecena. Trebala je da pogleda snimke, kad je izasla nasmejana sa Hamasom one druge koji su izasli iz zatvora kako su izasli. Trebala je da pogleda koliko je ljudi, zena i dece raskomadano, ubijeno i razbazani delova tela

  • Sara

    4. decembar 2023 | 17:34

    Samo citam kakve budalastine pojedini pišu, Lora potpuno si u pravu, ja živim tamo i svačega sam se nagledala. Od cionista nema većeg zla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA