≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oteli je, silovali, gasili cigare po celom telu: Devojka (17) preživela golgotu, spasio je slučajni prolaznik

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je primetio devojku na ulici koja je jedva hodala u pratnji dvojice muškaraca za koje se kasnije saznalo da su pakistanskog porekla

  • 0
Devojka nasilje silovanje Foto: Shutterstock

Devojka (17) kidnapovana je, maltretirana i silovana dve godine u kući u Čezanu u Rimu, a od zlostavljača ju je spasio slučajni prolaznik.

On je primetio devojku na ulici koja je jedva hodala u pratnji dvojice muškaraca za koje se kasnije saznalo da su pakistanskog porekla.

Žrtva je bila tinejdžerka nemačkog porekla koja je jedva vladala italijanskim jezikom kada su je oteli. Pored silovanja, devojka je prošla golgotu dok su je nasilnici batinali i gasili cigarete po njenom telu.

Muškarci starosti 27 i 39 godina su uhapšeni 27. maja 2021. godine, jedan je pravosnažno osuđen zbog otmice, seksualnog nasilja, nanošenja povreda i maltretiranja, dok drugi čeka presudu.

Osuđeni muškarac je na sudu tvrdio da je dečko od 17-godišnje devojke, a kako se navodi, ona je sa njim došla u Italiju. Zajedno su otišli u seosku kuću u Rimu gde ih je sačekao prijatelj, a zatim joj oduzeli sva dokumenta i telefon.

Devojka je bila podvrgnuta različitim vidovima nasilja, vređana je i prećeno joj je smrću. Najviše udaraca je zadobila u predelu stomaka, a po celom telu je imala ožiljke od gašenih cigara.

Kako funpage navodi, devojka je sada dobro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA