Đulija u potresnom snimku otkrila da se plaši Filipa, mesec dana kasnije ju je ubio: "Volela bih da nestane"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Nakon njihovog nestanka 11. novembra, Đulijino telo je pronađeno posle nedelju dana, dok je Filip uhapšen u Nemačkoj danima posle bekstva

Mladić iz Italije, optužen za ubistvo bivše devojke, uhapšen je u Nemačkoj sedam dana nakon njihovog nestanka i u petak bi mogao da bude izručen domovini.

Telo mlade Đulije (22) pronađeno je u subotu, nedelju dana nakon što ju je bivši dečko Filip Tureta (22) oteo i izbo najmanje 27 puta. Nakon ubistva bacio ju je sa litice, a on je lutao svojim autom po Evropi.

Nemačka policija uhapsila ga je u nedelju u blizini Lajpciga. Prilikom hapšenja na rukama je imao rane i tragove krvi na sebi.

Filip je nemačkim policajcima rekao da je tokom bekstva "nekoliko puta mislio da sve okonča", ali da za to nije imao hrabrosti.

"Ubio sam devojku, lutao sam oko sedam dana jer sam pokušavao da okončam sve. Nekoliko puta sam razmišljao da se zakucam u prepreku i da sebi prerežem grlo, ali nisam imao hrabrosti za to", rekao je Filip policajcima.

Giulia Cecchettin Filippo Turetta Italija ubistvo Kuća u kojoj je Đulija živela sa porodicom Foto: Tanjug/AP

Policiji se predao sa podignutim rukama, navodi se u policijskom izveštaju.

Slučaj je šokirao naciju, delimično zbog godina žrtve i osumnjičenog za ubistvo, kao i zbog brutalnosti ubistva.

"Volela bih da Filip nestane iz mog života"

Đulija Čečetin želela je da prekine svaki kontakt sa bivšim dečkom, ali se plašila da to uradi jer je verovala da mi mogao da povredi samog sebe, prema glasovnom snimku koji je u sredu uveče emitovao TG1.

Giulia Cecchettin Filippo Turetta Italija ubistvo Đulijini otac i sestra Foto: Tanjug/AP

"Osećam da sam u situaciji da bih volela da nestane, volela bih da nemam više kontakt sa njim, ali ne znam kako da to uradim jer se osećam krivom, previše se plašim da bi mogao da se nekako povredi", rekla je Đulija u snimku.

Ovaj snimak je nastao nakon što je Đulija raskinula sa Filipom u avgustu ove godine. Mediji pišu da je ovo rekla 39 dana pre nego što ju je bivši dečko brutalno ubio.

"Govorio mi je da je super-depresivan, da je prestao da jede, da dane provodi gledajući u plafon, da misli samo na to kako da se ubije, da bi voleo da umre", dodala je Đulija.

(Telegraf.rs)

Video: Borović: Uzrok masakra ne leži u porodici, već u drugim činjenicama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA