Otkriveno kako je došlo do eksplozije na mostu na Nijagari: FBI sumnjao na terorizam, evo šta se desilo

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Prethodno je iz Federalnog istražnog biroa (FBI) saopšteno je da se incident istražuje kao pokušaj terorističkog napada

Eksplozija na mostu "Duga" koji povezuje SAD i Kanadu na Nijagarinim vodopadima najverovatnije je izazvana neopreznom vožnjom, javlja Rojters pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Prethodno je iz Federalnog istražnog biroa (FBI) saopšteno je da se incident istražuje kao pokušaj terorističkog napada.

Bela kuća saopštila da je predsednik Džo Bajden obavešten o incidentu na mostu na granici i da pažljivo prati situaciju.

Američki mediji prethodno su objavili da su dve osobe stradale u eksploziji automobila na mostu Rejnbou, kod Nijagarinih vodopada, koji povezuje SAD i Kanadu.

Pojavio se i snimak trenutka eksplozije.

(Telegraf.rs)

Video: Izrael objavio snimak tunela ispod Al Šife, najveće bolnice u Gazi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    23. novembar 2023 | 07:31

    Čuj Bajden prati situaciju, pa Čovek nezna ni 'de je poš'o ni 'de je doš'o!

  • Znam ja

    23. novembar 2023 | 04:27

    Kaki terorsti to je tesla puko. Pucaju ko kokice ovde kod nas. U Vankuveru u 70% svih saobraćajnih nesreća je Tesla učesnik. Toliko o tome da je pametan za vožnju ili se vozač samo malo opusti i ćao zdravo. Al najbolje u svemu je što osiguranje nikada ne otpisuje Teslu nego ga popravlja a popravka se čeka i do 6 meseci

  • Слађана Точиловац Шаљић

    23. novembar 2023 | 01:31

    И на Лонг Ајленду и на Нијагариним водопадима се десио терористички напад. Упозорила бих српску заједницу у САД да буде на опрезу. Ја верујем у рад и стручност FBI, али политичари у еју да релативизују ствари како се не би ширила паника. Што је разумљиво. Али није баш нормално. Јер је боље бити опрезан. Времена су компликована а свет поприлично у сукобима. Боље је сачувати животе него се уљуљкивати временском прогнозом. У сваком случају, камион на Нијагари је могао и даљински да буде детониран. Што се највероватније и десило.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA