Vreme čitanja: oko 4 min.

Zanosna Fatima osvojila srce predsednika Havijera: Ko je nova prva dama Argentine?

Vreme čitanja: oko 4 min.

U decembru 2022. Fatima je upoznala svog sadašnjeg dečka Havijera Mileija, kada su se oboje pojavili u veoma popularnom talk-šou Mirte Legrand i to samo dva meseca pre nego što se zvanično rastala od supruga

  • 1
Fatima Florez Foto: Instagram/soyfatimaflorez

Argentinska glumica Fatima Florez do sada je uglavnom bila poznata imitacijama poznatih, kao i vođenu televizijskih kvizova. Međutim, kada je njen partner Havijer Milej odneo uverljivu izbornu pobedu, 42-godišnja zvezda preko noći je postala poznata svetu kao nova prva dama Argentine.

Njih dvoje su prvi put počeli da se zabavljaju u julu ove godine, nakon što su se upoznali u jednom šouz prošlog decembra dok je Fatima još bila u braku sa svojim suprugom, sa kojim je provela 22 godine. Navodno je ljubav planula, suprug je postao deo prošlosti, a glumica, koju na Instagramu prati 1,1 milion ljudi, javno je iskazala podršku svom novom partneru.

Havijer joj se odmah odužio tako što je podelio fotografiju svoje glamurozne devojke i svojim pratiocima, kojih ima gotovo 4 miliona, poručio: "Moja ljubav Fatima Florez već je glasala...!!! ŽIVELA JE*** SLOBODA."

Međutim, iako ih na društvenim mrežama prati velik broj pratilaca, par je dobio različite reakcije kada su uočeni na predstavi ‘Madame Butterfly‘ u pozorištu u Buenos Airesu. Zbog njegovog stava o bivšoj vojnoj vladavini Argentine, gledaoci su mu navodno skandirali: "Milej, smeće jedno, ti si diktatura!"

Mnoge pak zanima hoće li njegova samoproglašena "lavica" uspeti da ukroti novog predsednika, koji slovi za plejboja i koji je postao slavan zbog svog hvalisanja izdržljivošću u seksu i ljubavi prema seksu u troje...

Ko je Fatima?

Fatima Florez, čije je pravo ime Maria Eugenia Florez, rođena je u februaru 1981. i odrasla je u Olivosu, četvrti srednje klase na periferiji Buenos Airesa. Njin otac Oskar radio je kao arhitekta, a majka Marta bila je profesor geografije. Par je imao tri ćerke i razveli su se kada je Fatima imala devet godina.

U razgovoru za tamošnji medij "Clarin" 2014. godine, Fatima je rekla da je mogla da vidi predsedničku vilu iz svoje kuće još dok je bila dete, kao i helikoptere kako dolaze i odlaze.

U intervjuu za Infobae 2019, Fatima je otkrila kako je prvi put otkrila svoj talent za imitiranje dok je bila u osnovnoj školi. Iako se bojala svoje učiteljice u šestom razredu, ambiciozna glumica uživala je oponašajući je pred prijateljima.


Fatima Florez Foto: Instagram/soyfatimaflorez

Kao tinejdžerka, glumica se borila sa svojom slikom o sebi, a nakon razvoda roditelja, borila se s anoreksijom, i u jednom trenutku imala je samo 40 kilograma.

"Skrivala sam to, posebno pred roditeljima, kad su me pitali jesam li jela, lagala bih i rekla da jesam dok zapravo ništa nisam pojela ili bih pojela samo jabuku. Zato danas uvek govorim roditeljima da provere jedu li im deca i šta rade u kupatilu. Nisam povraćala, imala sam anoreksiju", ispričala je jednom prilikom.

Svoje samopouzdanje uspela je ponovno da izgradi nakon što se okrenula veri. Sa samo 17 godina, Fatima je postala plesačica i pojavljivala se u produkcijama muzičara Pepita Sibrijansa.

Tri godine kasnije pridružila se bendu Las Primas i preselila u Peru zbog posla. Tamo je upoznala svog bivšeg supruga Norberta Marcosa, koji je skoro 20 godina stariji od nje.

Paru su se putevi ukrstili kada se bend pojavio u hit humorističkoj seriji "La Paisana Jacinta".

Nakon što je otkrio Fatimin talent za imitiranje, Norberto je postao njen agent i uverio ju je da uzme umetničko ime. Venčali su se 2001. godine.

"Bio sam jedini koji je verovao u nju. Čak ni ona nije verovala u sebe, a tada nismo imali ni centa", rekao je u jednom intervjuu koji je dao ranije ove godine.

Fatima je 2012. počela da se pojavljuje u TV projektima, a slavu u Argentini stekla je imitirajući tadašnju potpredsednicu Kristinu Fernandez de Kiršner.

Za supruga se venčala 2001. i bili su zajedno duge 22 godine. Iako je par javno rekao da je i dalje u dobrim odnosima, u argentinskim medijima kruže glasine o brojnim svađama i navodnoj neveri.

Fatima Florez Foto: Tanjug/AP

Kako je zavolela Havijera

U decembru 2022. Fatima je upoznala svog sadašnjeg dečka Havijera Mileija, kada su se oboje pojavili u veoma popularnom talk-šou Mirte Legrand i to samo dva meseca pre nego što se zvanično rastala od supruga.

Tokom intervjua Fatima je zaigrano rekla političaru: "Previše si sam, a imaš tako važnu ulogu".

U oktobru su ponovno gostovali u šouu i tada su potvrdili da su u vezi.

"Počeli smo da se dopisujemo na Instagramu, a kasnije smo počeli i da se viđamo. Sve je došlo prirodno. Išli smo korak po korak. Bila sam u Urugvaju, radila sam i počeli smo da se dopisujemo", ispričala je Fatima kako je započela njihova romansa.

Novi predsednik Argentine tada je priznao da je jako zaljubljen, a par je svoju ljubav opisao kao "egzotičnu".

Kasnije je objasnila kako se od svog supruga zvanično rastala na svoj rođendan u februaru, a taj razvod uporedila je sa istorijskom bitkom kod San Lorenca 1813. godine.

Jednom je imitirala i svog sadašnjeg dečka, a podelila je i fotografiju iz bekstejdža na kojoj nosi čupavu smeđu periku i svetloplava kontaktna sočiva. Uz fotografiju je napisala: "Tvoja sam lavica".

Instruktor tantričkog seksa

Havijer je do pre nekoliko godina bio nepoznat u političkim vodama, a zatim je 2021. izabran u argentinski parlament kao član La Libertad Avanza, odnosno libertarijanskog saveza ‘Sloboda dolazi‘.

Pre pet godina iznenada je okušao sreću u televizijskim emisijama, a producenti su brzo shvatili da se gledaoci ne mogu zasititi njegovih suludih tvrdnji o njegovoj seksualnoj izdržljivosti, kao i o drskim političkim stavovima. Otvoreno je govorio i o seksu u troje.

S ponosom je izjavio i da je nekada bio instruktor tantričkog seksa - sporog, meditativnog oblika polnog odnosa koji se temelji na istočnjačkim filozofijama gde krajnji cilj nije orgazam, već uživanje u procesu, prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Agencija

    22. novembar 2023 | 09:58

    Opet je zapad instalirao neku budalu, jadan narod...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA