Vreme čitanja: oko 1 min.

Sužava se krug oko ubica milionera: Brutalno pretučen u svojoj vili, tužilaštvo iznelo nove detalje o slučaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni za napad i ubistvo još uvek nisu uhvaćeni. U noći ubistva nosili su fantomke, prema fotografijama sa nadzorne kamere

  • 1

Sužava se krug osumnjičenih u slučaju ubistva rumunskog biznismena Adrijana Kreinera.

Tužilaštvo sumnja da su milionera pretukli i opljačkali državljani Rumunije u njegovoj vili u Sibinju 6. novembra. Dva dana nakon napada Adrijan je preminuo u bolnici.

Osumnjičeni za napad i ubistvo još uvek nisu uhvaćeni. U noći ubistva nosili su fantomke, prema fotografijama sa nadzorne kamere.

Tužilaštvo je navelo da se istraga nastavlja, ali za sada ni protiv jednog lica nije pokrenuta krivična istraga.

"Krug osumnjičenih je sužen, a napreduje se u aktivnosti na identifikaciji tri osobe. Radi se na više nivoa na otkrivanju i procesuiranju zločinaca. Krivični tužilac razmatra nekoliko opcija u vezi sa motivom zločina. Suprotno onome što je kružilo u medijima, do sada u predmetu nije određen pretres kuće, niti su vršeni pretresi u cilju hvatanja počinilaca. U ovom trenutku postoji sumnja da su trojica izvršilaca rumunski državljani", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Biznismen je pretučen i opljačkan u sopstvenoj kući. Lopovi su ukrali satove u vrednosti od 200.000 evra, ali nisu uzeli novac koji se nalazio u kući, navode tužioci.

U kući su bile i biznismenova devojka i ćerka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA