Ubio čoveka u centru grada dok su đaci dolazili u školu, sad se suočava sa čitavim nizom optužbi

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija je u saopštenju navela da je Sanford viđen kako puca u stan žrtve i napušta lice mesta pre nego što je priveden

Muškarac iz Las Vegasa se suočava sa optužbama za ubistvo nakon što je navodno ubio čoveka u blizini Akademije u Las Vegasu u četvrtak ujutro dok su srednjoškolci išli u školu u centru grada, javlja "Yahoo News".

Prema evidenciji pritvorskog centra okruga Klark, Mejdžor Sanford (44), koji je priveden u blizini mesta događaja, trebalo bi da se prvo pojavi pred sudom u petak popodne. On se suočava sa sledećim optužbama:

  • Otvoreno ubistvo upotrebom smrtonosnog oružja
  • Pucanje iz pištolja u naseljenu zgradu (četiri hica)
  • Posedovanje oružja od strane lica kom je isto zabranjeno (dve optužbe)
  • Nošenje skrivenog oružja bez dozvole

Policija je u saopštenju navela da je Sanford viđen kako puca u stan žrtve i napušta lice mesta pre nego što je priveden.

Sudski zapisi pokazuju da Sanford ima istoriju hapšenja u okrugu Klark još od 2003. godine zbog krađe, provale, pljačke, napada smrtonosnim oružjem i bivšeg zločinca sa smrtonosnim oružjem, kao i drugih zločina. Čak je služio kaznu u zatvorskom sistemu Nevade.

Metropolitenska policija Las Vegasa saopštila je da su policajci odgovorili na pozive o nekoliko hitaca ispaljenih u području škole neposredno pre nego što je škola otvorena za nastavu i uhapsili Sanforda na osnovu opisa svedoka.

Policajci su tada pronašli muškarca koji je bio mrtav u obližnjem stambenom kompleksu sa ranom iz vatrenog oružja u glavi.

Identifikacija žrtve, kao i uzrok i način smrti biće saopšteni od strane mrtvozornika okruga Klark.

(Telegraf.rs)

Video: Ova morska kornjača je jako ugrožena vrsta na našoj planeti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA