Uhapšen sin holivudskog agenta: Osumnjičen pošto je pronađen torzo koji verovatno pripada njegovoj ženi

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Osumnjičeni je sin Sema Haskela, bivšeg agenta za talente i šefa televizije u "Vilijamu Morisu", koja je predstavljala zvezde sa A liste

Tridesetpetogodišnji sin holivudskog agenta za talente, čiji klijenti su među ostalima bili, Doli Parton i Džordž Kluni, priveden je u Los Anđelesu pošto je pronađen torzo koji najverovatnije pripada njegovoj ženi. Deo tela otkriven je u kontejneru kod tržnog centra, piše Guardian.

Osumnjičeni za ubistvo žene i nestanak njenih roditelja je sin Sema Haskela, bivšeg agenta za talente i šefa televizije u "Vilijamu Morisu", koja je predstavljala zvezde sa A liste, poput već pomenutih Doli Parton, Džordža Klunija, Vupi Goldberg i princa Edvarda, brata kralja Čarlsa.

Sem Haskel, koji je u sredu priveden pod sumnjom da je počinio ubistvo, takođe je osumnjičen da je ubio roditelje svoje žene koji su nestali, naveli su detektivi. Kapetan Skot Vilijams iz policije Los Anđelesa navodi da je torzo za koji se sumnja da pripada Mei Haskel, pronađen u tržnom centru "Ensino", oko osam kilometara od mesta gde stanuje Haskel.

Sumnju da se nešto užasno desilo pokrenuli su radnici koji su radili na Haskelovom domu, pošto su videli, kako su posumnjali, ljudske ostatke na prilazu kući u utorak, koji su nešto kasnije nestali. Sledećeg dana, jedan beskućnik je u potrazi za reciklabilnim materijalom pronašao ženski torzo u putnoj torbi.

Sem Haskel, njegova žena Mei i njeni roditelji Janksiang Vang i Gaošen Li, živeli su zajedno u kući u Tarzani u Kaliforniji. Detektivi su u kući pronašli krv i dokaze da je tu došlo do ubistva i komadanja tela. Napori da se pronađu Mei Haskel i njeni roditelji do sada su bili bezuspešni.

Osumnjičeni i njegova žena imaju troje dece koji su u sredu bili u školi, a u međuvremenu su smešteni kod članova porodice.

Jedna komšinica je rekla za ANC 7 News da se nešto oko Haskela činilo strašno čudno.

- Nešto je bilo čudno. Mislila sam da je možda bolestan ili da nešto nije kako treba. Stalno sam ponavljala mojoj porodici da sa njim nešto nije kako treba - rekla je ova komšinica.


U decembru 2008. godine, Haskel je hapšen i optužen za napad smrtonosnim oružjem. Završio je sa trogodišnjom uslovnom osudom.

(Telegraf.rs)

Video: "Ovo je zloupotreba moći": Vlasti objavile snimak na kom se vidi kako policajci ubijaju trudnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA