Kolega s posla objasnio kako izgleda saradnja sa serijskim ubicom: "Nikako nije bilo lako"

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Reksa Hojermana, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio najmanje tri žene, kolege sa posla opisale su kao agresivnog i osobu s kojom nisu želele da budu u istoj prostoriji

Jedan od kolega koji je radio u istoj firmi sa Reksom Hojermanom objasnio je kako izgleda kada sarađujete sa serijskim ubicom.

Bivši saradnici osumnjičenog serijskog ubice sa plaže Gilgo Reksa Hojermana tvrde da je bio toliko "agresivan" da nisu želeli da budu u istoj prostoriji s njim, piše "New York Post".

"Bio je veoma uporan, možda čak i naginjao do te mere da bude agresivan", rekao je prodavac luksuznih nekretnina Džefri Sent Aroman o ogromnom arhitekti osumnjičenom za serijska ubistva.

Reks Hojerman — koji je uhapšen u julu ispred kancelarija na Petoj aveniji njegove istoimene arhitektonske firme — radio je sa Sent Aromanom na pripremi kuće za prodaju.

Još jedna osoba uključena u projekat bila je veoma uznemirena zbog Hojermana, "jednostavno se uopšte nije osećala prijatno sa njim", objasnio je Sent Aroman.

"Ona je rekla: 'Ne želim da budem u kancelariji kada dođe i pokupi ček'", priseća se on.

Rad sa Hojermanom, dodao je, "nije bilo nimalo lako".

Hojerman sa Long Ajlenda je decenijama radio kao arhitekta u Njujorku i bio je poznat po svom enciklopedijskom poznavanju gradskih propisa. Međutim, u potpunoj suprotnosti sa njegovim profesionalnim životom, on i njegova porodica živeli su u trošnoj kući u Masapekua parku, samo nekoliko milja od mesta gde su pronađena tela žena za koje policija tvrdi da ih je ubio.

Hojerman se izjasnio da nije kriv za ubistva Melise Bartlemi, Megan Voterman i Amber Lin Kostelo.

On se takođe smatra glavnim osumnjičenim za ubistvo Morin Brejnard-Barns, a policija još istražuje njegove potencijalne veze sa drugim zločinima.

Serijski ubica, Long Ajlend, Njujork Žrtve serijskog ubice: Melisa Bartelem (gore levo), Amber Kostelo (gore desno), Megan Voterman (dole levo) i Morin Brejnard-Barns Foto: Tanjug/AP

Njegovo hapšenje zbog navodnih ubistava tri mlade žene — čija su tela pronađena zakopana na plaži Gilgo — i dalje je šokantna za one koji su redovno radili sa njim.

"Osećate se uplašenim...", rekla je bivša saradnica Meri Šel.

"Takođe, postoji element besa. Ideja da, kao žena, moraš da budeš sumnjičava i da se plašiš sve vreme samo da bi ostala živa je strašna."

(Telegraf.rs)

Video: Prvi serijski ubica u Srbiji je žena: Ubila je 150 ljudi bez griže savesti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA