Određen pritvor monstrumu iz Pariza, koji je silovao i krvnički pretukao dete (5): Ranije optuživan za nasilje

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Osumnjičeni je ranije optužen za seksualni napad na maloletno lice

Muškarcu (29) koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao petogodišnjeg dečaka u Parizu, a potom ga brutalno pretukao, davio i ostavio ga da umre, određen je pritvor.

Dečak je pronađen u petak, zamotan u kesu, na ulici. Mališan je pronađen oko 19 časova, a nakon što je osumnjičeni ušetao u policijsku stanicu kako bi prijavio da je ubio dete.

Policija ga je odmah uhapsila, a dok je saslušavan, na svom telefonu je pokazao fotografiju dečaka i objasnio gde je bacio telo. Istovremeno, policiju su pozvali prolaznici koji su rekli da su pronašli dete u kesi za đubre koje jedva diše.

Spasilačke ekipe su zatekli dete u veoma teškom stanju sa brojnim modricama i tragovima davljenja. Iako su prve informacije bile da je dete celo bilo spakovano u kesu za đubre, Le Figaro piše da je detetu glava bila obmotana kesom.

Muškarac koji je uhapšen predstavio se kao bebisiter. Navodno je rođak dečaka rekao da je mladić već duže vreme čuvao mališana.

Motivi ovog jezivog zločina i dalje nisu poznati.

Protiv osumnjičenog je ranije podignuta prijava zbog seksualnog napata na maloletno lice. On se sumnjiči da je zlostavljao dete (15) u junu prošle godine.

Prema navodima medija, petogodišnjeg dečaka su lekari uveli u indukovanu komu i prognoze su veoma loše.

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pava

    5. novembar 2023 | 10:06

    Pa cekajte, ranije je bio osudjivan za seksuale napade i bez blama moze da bude bejbisiter.....?? A pre svega, otkud je to zanimanje za muškarca, a i kako roditelji nisu proverili njegov dosije pre nego sto su mu dali dete na čuvanje...cccc

  • mia

    5. novembar 2023 | 10:18

    Bio ranije optuzivan i nije kaznjen kako treba jer da jest nebi se to sad desilo jos gore.Drzava je kriva jer nema zakon koji mora bit za ovakve manijake kastracija treba bit uvedena nema pomilovanja

  • hurem 🐠

    5. novembar 2023 | 15:22

    Sti se tice djece Nevjerujem nikome osim sebe da ih cuva i nije ih nitko cuvao osimMene . Djeca nisu igracke da se samo tako nekome ostave Zalosno 🥹🥹🥹🥹🥹🥹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA