Preokret u slučaju muškarca kog je Tea otrovala zbog nasledstva od 30 miliona: "Oboje su prevareni"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

I žrtva i osumnjičena su verovali da je nasledstvo pravo, ali policija kaže da nema naznaka da bi ono bilo isplaćeno

Ljubomorna devojka optužena je da je otrovala svog dečka antifrizom u Severnoj Dakoti nakon što je navodno nasledio 30 miliona dolara. Međutim, njegova porodica tvrdi da su oboje prevareni.

Stiven Edvard Rajli (51) razboleo se nakon što je otišao na aerodrom u Minoti 3. septembra kako bi pokupio iznenadno nasledstvo.

Policija je rekla da ga je njegova devojka Ina Tea Kenojer (47) otrovala, što je dovelo do njegove smrti dva dana kasnije. Policija je rekla da se povod za užasan akt krije u finansijskim motivima.

Ina Thea Kenoyer Foto: Minot Police Department

Građevinski radnik Rajli imao je velike planove za milione koje je trebalo da dobije, ali očigledno nije želeo da Kenojer u njima učestvuje i planirao je da raskine sa njom.

Međutim, prema Rajanu Rajliju, 21-godišnjem sinu žrtve, par je nesvesno postao žrtva onlajn prevare i nikada nije bilo novca.

Prema Rajanu, njegov otac je primio mejl od osobe koja je tvrdila da je advokat nepoznatog "dalekog rođaka" i organizovala da se sastane sa njim na aerodromu Minot kako bi uzeo novac.

"Nije bio sumnjičav pre nego što je otišao na aerodrom, ali je bio ubeđen da je nasledio novac i da će ga dobiti kada navodni advokat sleti", rekao je Rajan za The New York Post.

Prema rečima sina, Rajli je planirao da uzme hektare zemlje i da njemu i braći da deo. Hteo je da otvori i prodavnicu automobila.

"Ali navodni advokat se nikad nije pojavio. To je bila prevara. To je bio stranac koji je nažalost uspeo da prevari mog oca da veruje da je to istina", dodao je sin.

Rajan je dodao da je Kenojer takođe verovala da će Rajli, otac petoro odraslih sinova, dobiti neočekivani novac i da je to bio "njen motiv" da ga navodno ubije.

"Nisu bili srećni i moj otac je planirao da je ostavi. Nikada nije radila, veoma je lenja i koristila ga je", dodao je sin žrtve.

Kapetan Dejl Plesas, komandir istrage Policijske uprave Minot, rekao je za The Post u sredu da su i Rajli i Ina verovali da je nasledstvo od 30 miliona dolara stvarno, ali da nemaju naznaka da bi ono ikada bilo isplaćeno.

Sledeće pojavljivanje Kenojer pred sudom zakazano je za 7. decembar. Preti joj maksimalna doživotna kazna bez uslovnog otpusta.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo perone stare autobuske stanice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA